Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Dünya Kadınlar Günü Çubuk Belediyesi Hanımlar Lokali tarafından düzenlenen bir programla kutlandı

Çubuk Belediyesi Hanımlar Lokali Kabul salonunda düzenlenen programa Belediyede çalışan bayanlar ve çok sayıda Çubuklu kadın katıldı.
Dünya Kadınlar Günü Çubuk Belediyesi Hanımlar Lokali tarafından düzenlenen bir programla kutlandı. Çubuk Belediyesi Hanımlar Lokali Kabul salonunda düzenlenen programa Belediyede çalışan bayanlar ve çok sayıda Çubuklu kadın katıldı.


Hanımlar Lokali kursiyerlerinin verdiği Türk halk ve Türk sanat müziği konserlerinin yer aldığı programda Çubuklu kadınlar doyasıya eğlendiler. Söz ve saz kadınlarda diyen kursiyerler marifetlerini sergilediler. Çubuk mutfağının birbirin den güzel yemek, hamur işi, tatlı ve turşularının sergilendiği eğlence geç vakitlere kadar sürdü.
Daha önceden planlanan programı nedeni ile Kadınlar Günü Programına katılamayan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca kadınlara gönderdiği yazılı mesajda şunlara değindi;” Kadınlar özellikle de annelerimiz toplumun şekillenmesinde çok önemli bir rol üstlenmektedir. Toplum hayatında bu denli role sahip kadınlar sadece 8 Mart"larda değil, her gün hatırlanmalıdır. Sembolik olarak kutlanan bu günün kadınların yaşadığı sıkıntıların dile getirilmesi ve çözüm yolları bulunması noktasında bir vesile olmasını diliyorum. Esenlik Şehri kadınlarımıza toplum olarak, gereken saygıyı göstermelidir. Hayatınızın her anının mutlu olmasını diliyorum” dedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum