Dr.Mustafa Özden Basın açıklaması yaptı

Dr.Mustafa Özden Basın açıklaması yaptı

Ak Parti Çubuk belediye Başkan adaylığından alınan Dr.Mustafa Özden yaklaşık ikibin kişinin katıldığı bir basın açıklaması yaptı.


Ak Parti Belediye Başkanlığı adaylığından alınan Dr.Mustafa Özden Çubuk Atatürk parkında yaptığı başın açıklamasında şöyle dedi"
 
Değerli Hemşerilerim;
Bildiğiniz gibi 29 Mart 2009 yerel seçimlerine katılmak üzere Ak Parti"den Çubuk Belediye Başkanı Adayı gösterildim. Adaylık sürecinde Ak Parti Genel Merkezi, Ankara İl Teşkilatı ve özellikle Çubuk İlçe Teşkilatı ile uyumlu bir çalışma gerçekleştirdim.
Yaptığım tüm çalışmalara ilçe başkanı Tuncay Acehan"la birlikte katıldım.
Ta en baştan siyasete girerken, siyaseti ilkeler ve değerler üzerine yapacağımı vaat ettim.
Şemsiyemin altında hiçbir kirli adamın olmayacağına, siyasi hayatıma mal olsa bile, ekibime siyaseti rant için yapan hiç kimseyi almayacağıma dair siz değerli hemşerilerime söz verdim.
Ancak İl başkanı Halis Bilge ile İ.Melih Gökçek"in dayatmaları ve ilçe başkanı Tuncay Acehan"ın ilçe teşkilatının tamamına yakınının olumsuz görüş belirtmesine rağmen sebebini anlayamadığımız bir şekilde bazı isimleri cansiperane savunarak belediye meclisine taşıma hevesi ve adaylığımızı hazmedemeyen siyaset baronlarının entrikaları karşısında ilkelerimizden taviz vermemek adına bu ayak oyunlarına direndim.
Her platformda Ak partinin ilkelerine halel getirmeden ilçemi en iyi bir şekilde temsil etmenin mücadelesini verdim.
Ama maalesef, katıldığımız toplantılarda, bulunduğumuz meclislerde “dürüst ve temiz aday, inşallah 5 yıl bir ve beraberiz” diye elimi kaldıran Tuncay Acehan"ın, daha 5. haftada bizi siyasetin kirli entrikalarıyla baş başa bırakarak saf değiştirdiğine şahit oldum.
Sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan"ı hakkımızda yanlış bilgilendirip Ak Partimizin tüm değerlerini ayaklar altına alanlar kazdıkları çukura bir gün mutlaka kendileri düşeceklerdir.


Burada Sayın başbakanıma seslenmek istiyorum;
Sayın başbakanım;
Davos"ta Amerikalı moderatör karşısında uğramış olduğunuz haksızlığa, “one minutes” deyerek tepki gösterip tüm mazlumların hissiyatına tercüman olduğunuz gibi, parti içindeki bazı moderatörlere karşı bana da “one minutes” deme fırsatını verip, keşke beni bir dakika dinleyebilseydiniz.
Yerli moderatörler size sesleniyorum;
Çubuk"ta Ak Parti siyasetini, Ak partinin kurulduğu ilk dönemlerde partiye davet edilince “Tayyip Erdoğan muhtar bile olamaz”, aday olamayınca da “İnşallah Ak Parti kazanamasın ” diyen “28 Şubat” taşeronlarına teslim ederken vicdanınız hiç mi sızlamadı?
Çubuk halkı bunun hesabını sizden sormayacak mı sanıyorsunuz?
Siz değerli hemşerilerime sesleniyorum;
“Çubuk"ta Gelecek Şimdi Başlıyor” diye yola çıkarak ilkeli ve erdemli bir siyasetin yapılabileceğinin mücadelesini, başkanlığı kaybetmek pahasına da olsa vermiş olmanın onuru ile yaşayacağım.
Biz, iktidar nimetleri için siyaset yapan değil, her zaman ilkeli duruşunu koruyan idealist insanlarız.
Yaşanan süreci siz kıymetli hemşerilerimin takdirine bırakıyor, saygılarımı sunuyorum.

Dr. Mustafa ÖZDEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
50 Yorum