Din Görevlilerine TSE Semineri

Din Görevlilerine TSE Semineri

Çubuk’ta görev yapan İmamlar ve Müezzinler ,TSE Tüketici ve Bilgi Edinme Müdürü Bünyamin Demirhan tarafından bilinçli tüketici olma yolları hakkında bilgilendirildiler.

Çubuk Müftülüğü Toplantı salonunda gerçekleştirilen seminere İlçe Müftüsü Ali Canbolat,Müftülük Şef’i  İsmail Demirtaş ,TSE Bilgi edinme müdürü Bünyamin Demirhan , Tüko Bir genel sekreteri  Mehmet Altıparmak ve Din görevlileri katıldı.

1.20100619121544.jpg

Din görevlilerini TSE konusunda bilgilendiren TSE Tüketici ve Bilgi edinme Müdürü Bünyamin Demirhan,Bilinçli tüketici olmanın önemini ve alışverişlerde TSE markalı ürünlerin seçilmesinin gerekliliğini vurgulayarak,ödenen paranın boşa gitmemesi için sertifikalı ürünlerin alınmasını istedi.

2.20100619121606.jpg

Demirhan”Ödediğiniz paranın boşa gitmemesi için , satın aldığınız bir ürün nedeniyle kabus yaşamamak  için ,Can ve mal güvenliğinizin tehlikeye girmemesi ,Ülkemizin kalkınmasına ,sanayimizin gelişmesine ,katkıda bulunabilmek,Türk mallarının uluslararası piyasada rekabet üstünlüğü sağlayarak ülkemizin daha çok ihracat yapabilmesi ,gerek kardeş Türki Cumhuriyetlere gerekse İslam Ülkeleri ile ticaretimizin geliştirilebilmesi ,Kayıt dışı ekonomik  faaliyetlerle mücadele için ,Satın aldığımız ürünlerin sertifikalı olmasına ,özellikle de  Türk Standard’ları enstitüsünce belgelendirilmiş olmasına dikkat etmeliyiz”dedi.

Çubuk’taki vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesinde ,din görevlilerimizede büyük görevler düşüyor diyerek sözlerini noktaladı.
Din görevlilerini sorularını yanıtlayan Uzman Mehmet Altıparmak’ta tüketicinin her zaman satıcıdan bir adım önde olduğunu vurgulayarak aldığınız ürünlerin kesinlikle faturasını ve garanti belgesini almanız gerekmektedir ,detaylı bilgiyi https://www.tuko-bir.org.tr/ internet sayfamızı ziyaret ederek öğrenebilirsiniz dedi.

3.20100619121648.jpg

Seminer sonunda TSE Tüketici ve Bilgi Edinme Müdürü Bünyamin Demirhan tarafından İlçe Müftüsü Ali Canbolat'a TSE bayrağı ve Plaket  takdim edildi.

4.20100619121707.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.