Dikkat! Ankastre, Kombi, Sıhhi Tesisat

Dikkat! Ankastre, Kombi, Sıhhi Tesisat

Termike, DemirDöküm, Bosch, Vinola, Arçelik, Dizayn gibi kaliteli markaların satışa sunulduğu Eren Ticaret, ‘Yaza Merhaba’ kampanyası başlattı.

 Termike, DemirDöküm, Bosch, Vinola, Arçelik, Dizayn gibi kaliteli markaların satışa sunulduğu Eren Ticaret, ‘Yaza Merhaba’ kampanyası başlattı.
Evine kombi alacaklara, doğalgaz bağlatacaklara, ankastre alacaklara duyurulur. Yaza Merhaba kampanyası başlatan Eren Ticaret, sunduğu fiyatlarla yüzleri güldürüyor.


Çubuk’un konusunda uzman kuruluşlarından olan ve geçtiğimiz yıl yeni mağazasını açan Eren Ticaret, doğalgaz, proje, ankastre ve sıhhi tesisat malzemelerde şok kampanya başlattı.
Cumhuriyet Mahallesi Deva Sokak 17/B ‘deki mağazasında müşterilerine uzman kadrosuyla kaliteli hizmet veren Eren Ticaret, kombilerde ve ankastrelerde başka bir yerde bulunamayacak düzeyde indirime gitti. 
Binaların ve dairelerin anahtar teslimi işlerini yapan Eren Ticaret, toptan ve perakende temiz su, pissu boru ve malzemeleri yanı mutfak, banyo ve wc aksesuarları satıyor. 
Projesinden uygulamasına anahtar teslimi doğalgaz sitemleri döşeyen Eren Ticaret, Ankastre sitemleri ile de bölgede en iddialı firma olarak öne çıkıyor. 
Döneme özel başlattığı kampanya ile Çubuk’ta tüketiciye özel imkan sunan Eren Ticaret, hem sunduğu fiyatla hem de ürün kalitesiyle rakiplerine fark atıyor.
Eren Ticaretteki fiyat ve ürünleri incelemeden doğalgaz ve ankastre almamanız sizim menfaatinize........
Eren Ticarette Mutlaka Fiyatları ve Ürünleri İncelemenizi tavsiye ediyoruz.
-Eren Ticarette İhtiyaç Duyulabilecek Her Şey Var
Sıhhi tesisat anlamında bir inşaat için ihtiyaç duyulabilecek su, doğal gaz ve pissu boruları, banyo ve wc grubu, ahşap malzemeler laminat parke ile doğalgaz kombilerinden her şey yer alıyor.
Eren Ticaret
Hakan EREN & Hasan EREN
Adres: Cumhuriyet Mahallesi Deva Sok. No:17/B (Müftülük Arkası) Çubuk /Ankara
Tel: 0312 387 27 10
GSM: 0536 265 19 14 – 0536 328 96 97

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.