Dikkat! 21- 22 Mart’ta Bursluluk Sınavı Var Kaçırma!

Dikkat! 21- 22 Mart’ta Bursluluk Sınavı Var Kaçırma!

Sebat Eğitim Kurumu bünyesinde eğitim öğretim faaliyetine devam eden Sebat Kurs 21-22 Mart’taBursluluk sınavı yapıyor.

-EN İYİLERİN TERCİHİ SEBAT KURS 21-22 MART’TA BURSLULUK SINAVI YAPIYOR

Sebat Eğitim Kurumu bünyesinde eğitim öğretim faaliyetine devam eden Sebat Kurs 21-22 Mart’ta

Bursluluk sınavı yapıyor. 

Sebat Eğitim Kurumu geçtiğimiz yıllarda ilçemizde dershane ve temel lise olarak faaliyetini sürdürürken, şimdi ise Kurs, Anaokulu, ilkokul, ortaokul, fen lisesi ve Anadolu lisesi olarak eğitim öğretim faaliyetlerine devam ediyor. 

Sebat Eğitim Kurumu yıllardır sınavlardaki başarısıyla ilçemizin gurur kaynağı oldu. 

Sebat Temel Lisesi; temel liselerin kapatılmasıyla Kurs Merkezine dönüşmüş bu yılda yeni başarı hikayeleri yazmak için öğretmen ve öğrencileriyle birlikte tempolu çalışma ile eğitim öğretime devam ediyor. En İyilerin Tercihi Sebat Kurs 21-22 Martta Bursluluk Sınavı yapıyor. Sınava 4,5,6,7,8,9,10 ve 11. Sınıf öğrencileri katılabilecekler. Sınava katılmak isteyen öğrenciler Ankara Bulvarında bulunan Sebat Kurs Merkezine uğrayıp yada 837 14 14 numaralı telefondan kayıt yaptırabilirler. Sınava katılan öğrenciler %100 burs imkanı kazanabileceği gibi katılan tüm öğrenciler %20 indirim kazanacak. Bizden haber vermesi bu fırsat kaçmaz.

haber-1.jpg#Çubuk #Ankara #Başkent #Mevlit #Düğün #Homaça #Akkuzulu #Gelenek #Görenek #İmece #Şehit #Cenaze #Görgü #ÇubukTv #ÇubukHaber #Başkan #Karagöl #DevaPark #Hastane ##YavuzlarAVM #Sebat #Belediye #Hizmet #Akyurt #Pursaklar #Saray #Esenboğa #Havaalanı #Liman #İyilik #Güzellik #Ev #Araba #ŞahinbaşSanatOkulu #Sahinbas #SanatOkulu #Piyona #Keman #SebatKurs #Kurs #Burs #Ak #Sebat

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.