DevaPark Hastanesi Büyüyor

DevaPark Hastanesi Büyüyor

DevaPark Hastanesi, hem fiziksel anlamda hem de yeni birimleri hizmete açarak büyüyor.

DevaPark Hastanesi, hem fiziksel anlamda hem de yeni birimleri hizmete açarak büyüyor.

Pandemi kurallarına göre yenilenen Ankara’nın tek hastanesi olması özelliğini taşıyan DevaPark Hastanesi, gerek temizlik ve teknik kapasite gerekse de güler yüzlü doktor ve personelle hizmet kalitesini artırarak büyüyor.

Kuzey Ankara’nın en modern sağlık kuruluşlarının başında gelen DevaPark Hastanesi'nin yeni bölümleri hakkında bilgi vere DevaPark Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Oğuzhan Zengin, yenilemeyle hastane alanının yüzde 500, hasta tedavi kapasitesinin ise yüzde 100 artırıldığını söyledi.  

-YENİ BÖLÜMLER GELİYOR

Çubuk başta olmak üzere Akyurt, Kalecik, Şabanözü, Pursaklar, Orta, Keçiören, Altındağ ve Kazan’da yaşayan vatandaşlara yüksek kalitede sağlık hizmeti sunmayı ilke edinen DevaPark Hastanesi'nin Başkentin en köklü sağlık kuruluşlarından bir olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Zengin, son 6 ayda hastanenin yeni yatırımlarla önemli hamleler yaptığını kaydetti.

Hastanede son teknolojilerin kullanıldığına dikkat çeken Zengin, bunun son örneklerinin de yeni açılan bölümler olduğunu vurguladı.

Modern tıp ile geleneksel ve alternatif tıp’ın birlikte hizmet verileceği hastanede yatarak tedavi bölümlerinin de olacağını anlatan Zengin, bazı üniversite hastaneleriyle de ortak çalışmalar yürüteceklerini ifade etti.

Yeni bölümlerin çok yakında sosyal medya hesaplarından ve internet sitelerinden açıklanacağını vurgulayan Zengin, “Yeni bölümlerimizle hiçbir vatandaşımız başka bir yere gitmesine gerek kalmadın tüm muayene ve tedavilerini hastanemizde yapabilecek. Tüm branşlarda hekim kadromuzu artırırken, yeni cihazların montaj çalışmaları devam ediyor. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

2imgl2551.jpg2imgl2556.jpg2imgl2560.jpg2imgl2561.jpg2imgl2566.jpg2imgl2570.jpg2imgl2596.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.