Dernekten Kaymakam Dallı'ya Ziyaret

Dernekten Kaymakam Dallı'ya Ziyaret

Çubuk Terör Mağdurları Derneği yönetim kurulu üyeleri İlçe Kaymakamı Meftun Dallı'yı Makamında ziyaret ettiler.

Çubuk İlçe Kaymakamlık binasının yeni tadilat yapılması nedeniyle, Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı’yı, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, şehit babası Ramazan Gergin, Ahmet Şahin ve Gazi Hasan Yalama ile birlikte makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Zeki Avan; Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Yönetim kurulu olarak, Çubuk Kaymakamlığı tarafından, Kaymakamlık binasının yeni tadilat yapılması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretine ve derneğimizin yapmış olduğu genel faaliyetler hakkında bilgi vermeye gelmiş bulunuyoruz, dedi.

 

Kaymakam Dallı ise; “Cennet vatanımız için seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, bedenlerinin bir parçasını feda eden kahraman gazilerimize sağlıklı günler diliyorum. Çubuk İlçe Kaymakamlığı olarak, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Ayrıca derneğinizin yapmış olduğu başarılı çalışmaları yakından takip ediyor ve takdir ediyorum” dedi.

 

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Çubuk İlçe Kaymakamı  Meftun Dallı’ya,üzerinde  şehit resimlerinin bulunduğu duvar saati hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.