Demokrasinin Çocuk Bekçileri

Demokrasinin Çocuk Bekçileri

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı Ankara'nın Çubuk ilçesinde düzenlenen demokrasi nöbetine çocuklar da yoğun ilgi gösteriyor.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı Ankara'nın Çubuk ilçesinde düzenlenen demokrasi nöbetine çocuklar da yoğun ilgi gösteriyor.

FETÖ'nün darbe girişimine karşı Çubuk Atatürk Parkı'nda başlatılan demokrasi nöbeti sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 15 Temmuz gecesinden bu yana demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlar arasında çocuklar dikkat çekiyor.

Demokrasi nöbetine Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ve Belediye Başkanı Tuncay Acehan da ilk günden bu yana destek veriyor.

Ellerinde Türk bayrakları ile parkı dolduran çocuklarla demokrasi nöbeti renkli görüntülere sahne oluyor.

Belediye Başkanı Acehan yaptığı açıklamada, çocukların demokrasi nöbetine büyük ilgi gösterdiğini belirterek, çocukların heyecanının büyüklerin coşkusunu artırdığını söyledi.

Demokrasi nöbetine küçük çocukları ile katılan anne ve babalara teşekkür eden Acehan, küçük çocukların vatan ve millet sevgisiyle geleceğe hazırlandığını kaydetti.

Acehan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla meydanlara çıkan Çubuklular 7'den 77'ye demokrasi nöbetine devam ediyor. Demokrasi nöbetine özellikle kadınlarımız ve minik çocuklarımız da eşlik ediyorlar. Bitmeyen enerjileri ile ellerindeki Türk bayraklarını durmadan, dinlenmeden sallayan bu yavrularımız demokrasi nöbetine katılan binlerce vatandaşımızı da coşturuyor." dedi.

Çocukları demokrasi nöbetinin minik kahramanları olarak gördüklerini dile getiren Acehan, çocukların genellikle sahnede bayrak sallayarak, yorgun düşen bazı çocukların ise anne babalarının kucaklarında ya da arabalarında uyuyarak nöbeti sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.