Demokrasi ve Milli İradeye Saygı Mitingi 14’uncu Gününde

Demokrasi ve Milli İradeye Saygı Mitingi 14’uncu Gününde

Çubuk Belediyesi ile Ak Parti Çubuk İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen etkinlikte, ilçe merkezindeki Atatürk Parkında kurulan sahnenin önünde toplanan binlerce vatandaş tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi protesto edildi.

Gece boyunca ellerinde Türk bayraklarını sallayan vatandaşlar, attıkları sloganlarla darbe girişimini protesto ederek çalan marş ve türkülere eşlik etti. Darbe girişiminde hayatını kaybeden ve yaralananlar için dua eden vatandaşlar, zaman zaman tekbir getirdi.
Çubukluların ‘Demokrasi ve Milli İradeye Saygı Mitingi'ne destek olmak için ilçeye gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Atatürk Parkı’nda vatandaşlara seslendi.   
Türk tarihinde milletin temsil edildiği meclisin bombalanmadığını ve saldırıya uğramadığını anlatan Ataş, ‘’Ama bu ahlaksızlar meclisi bombalayacak kadar canileşmişlerdir ve bu caniler Türkiye’nin en kritik yerlerini bombalamışlardır’’ dedi.
Çubukluların ilk günden bu tarafa meydanları boş bırakmadıklarını hatırlatan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise, ’’Milletin demokrasi mabedi sayılan meclisini bombalayan ve halkın üzerine kurşun yağdıran dünyada eşi benzeri olan başka bir darbe yoktur. Cenab-ı Allah bunlara fırsat vermedi’’ ifadelerini kullandı. 
Etkinliğe Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, İlçe Müftüsü Bilal Kara, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş ile çok sayıda ilçe sakini katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.