DEMİRSAN Çubuk’ta Üretiyor Tüm Türkiye’ye Satıyor

DEMİRSAN Çubuk’ta Üretiyor Tüm Türkiye’ye Satıyor

Traktör Kepçenin Adresi, DEMİRSAN Ziraat Aletleri

Çubuk'ta demirci ustası iki kardeş, tasarımı ve üretimi kendilerine ait DEMİRSAN Marka traktör kepçelerini yurt içinden sonra yurt dışına da ihraç etmeye hazırlanıyor.

DEMİRSAN Kepçe Modellerinin patent ve tasarımını da tescil ettiren DEMİRSAN Ziraat Aletleri ve Kepçe İmalatı firması, şu anda Türkiye'nin her yerine sattıkları kepçeleri yurt dışına ihraç etmeyi hedefliyor.

-İLK TRAKTÖR KEPÇE ÜRETİMİNİ YAPTIK

Türkiye’de ilk traktör kepçeyi tasarlayan ve imal eden DEMİRSAN’ın kepçeleri tüm Türkiye’de büyük rağbet görüyor.  

Türkiye’de satışı yapılan tüm traktör modellerine özel kepçe modelleri ürettiklerini söyleyen DEMİRSAN Ziraat Aletleri ve Kepçe İmalatı Firması Yetkililerinden Mehmet Şanal, Kepçe yapma fikrinin nasıl doğduğunu anlattı.

Şahan:

’’Kepçe yapma fikri pancar yüklemede çalıştıracak eleman bulamayan bir çiftçi ile başladı. Daha sonra kepçeleri inceledik ve büyük kepçelerden esinlenerek traktörün arkasında kullanılan ilkel bir traktör kepçesi yapmaya başladık. Ürettiğimiz bu traktör kepçe, çok rağbet görmeye başladı. Bunun üzerine diğer işleri bırakarak sadece kepçe üretmeye başladık. Traktör kepçesi üretimi ile hayatımız değişti. Siparişleri yetiştiremiyoruz. Türkiye’nin her yerine kepçe yaparak gönderiyoruz. Her marka ve her model traktöre kepçe yapıyoruz.’’

-TÜM MARKA VE MODELLERE UYGUN KEPÇE ÜRETİYORUZ

Ürettikleri traktör kepçesini zamanla geliştirdiklerini, her model ve marka traktöre farklı tip geliştirdiklerini söyleyen Şanal, ürettikleri traktör kepçelerinin Türkiye 'nin her yerinden rağbet gördüğünü belirtti.  

-TAM OTOMATİK SON TEKNOLOJİ KEPÇELER ÜRETİLİYOR

İlk kepçeyi traktörün arka çekici kolları için yaptıklarını dile getiren Şanal, ’’Zamanla işimizi geliştirdik ve traktörün ön tarafına yapmaya başladık. İsteyenler için arka taraf için de üretiyoruz. İlk üretimimize 1993'de başladık. Bugün tüm üretimlerimizi elektronik çağa uygun hale getirdik. Ürünlerimizde kullandığımız hortumlar hariç her şeyini kendimiz geliştirdik ve yine kendimiz üretiyoruz. İlk patentimizi 2007'de aldık. Tasarım tescilini biraz daha geliştirdikten sonra 2010'da yeniledik. Bu gün tam otomatik kepçe üretimi yapıyoruz’’ dedi.

TRAKTÖR KEPÇE İMALATI “DEMİRSAN ZİRAAT ALETLERİ VE KEPÇE İMALATI” ÇUBUK / ANKARA

Her model ve marka traktörünüze ön yükleyici ve kepçe monte edilir… Kullanımı bakımı söküm takımı çok kolay kullanılacak olan işe en uygun kepçeyi yapmak DEMİRSAN’ın işidir.

-Tomruk Yükleyici, Saman Yükleyici, Sap Yükleyici, Kum ve Toprak Yükleyici olarak kepçe çeşitleri imalat etmekteyiz.

-Her güç ve modeldeki traktöre 950 kg. ve üstü kaldırma kapasitesinde ön yükleyici imal ediliyor.

”Traktör Ön Yükleyiciler’’ Hayvan çiftliklerinde, Yağ tesislerinde, Arazilerdeki ot balyalarının yüklenmesi ve boşaltılmasında, ormancılık sektöründe vb yerlerde yükleme, boşaltma yapabilen her tür traktöre göre imalatı yapılabilen özel makinedir.

Yapılacak işlere göre özel ataşmanlar yapılabilmektedir. Tarım, hayvancılık, ziraat, orman ürünleri, konut yapı inşaat sektörlerine, portatif – sabit traktör, ön yükleyici kepçe, toprak, kum, mayıs, saman, pancar, sap yükleyici, tomruk ve balya yükleyici, slaj yükleyici, kar küreyici ve diğer ataçmanlarıyla hizmet verilmektedir.

ADRES: Yeni Sanayi Sitesi Cumhuriyet Mh. 18. Sk No:18-20 Çubuk - Ankara

TEL : (0312) 838 27 40

FAX : 0312 838 27 40

WEB : www.demirsanziraat.com

@mail: demirsan@demirsanziraat.com

demirsan01-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum