Demirci Ailesi Yanarak Can Verdi

Demirci Ailesi Yanarak Can Verdi

Dün geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Demirci ailesinin 5 ferdinin cenazeleri otopsileri yapılamadığı için yakınlarına teslim edilemedi.

Yanan Araçta Hayatını Kaybeden 5 Kişinin Kimlikleri Dna Testi ile Belirlenecek

Kalecik Çankırı istikametin de dün geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Demirci ailesinin 5 ferdinin cenazeleri otopsileri yapılamadığı için yakınlarına teslim edilemedi.

Abdullah Demirci'inin (24) kullandığı araç, dün Akyurt'ta yoldan çıkarak uçuruma yuvarlanmış, ardından LPG tankının alev alarak yanması sonucu sürücü ile birlikte babası Cafer (54), annesi Türkan (53), eşi Nurcan (19) ve kızı Rumeysa Demirci (2) hayatanı kaybetmişti. Demirci ailesinin Ordu'da yeni öğretmenliğe başlayan Muhammed Demirci'yi ziyarete giderken kaza yaptıkları öğrenildi. Kendisini ziyarete gelirken kazada ölen ailesinin cenezesini almak üzere Ankara'ya gelen Muhammed Demirci, yanan cesedleri teşhis edemedi. Bu yüzden Keçiören Adli Tıp Kurumu'ndaki cesetler teslim edilemedi. Ölenlerin topsisinin yapılabilmesi ve kimlik teşhisinin gerçekleşmesi için DNA testi yapılması gerektiği, Muhammet Demirci'den DNA örneği alınacağı öğrenildi. Olayın şokunu atlatamayan Demirci fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı.

Oğul Demirci'nen ve ailenin gelini Nurcan Demirci'nin babasından alınan DNA örnekleri ile ölenlerin DNA karşılaştırmasının yapılmasının ardından cesedlerin defin için aileye teslim edileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum