Demir ve Çimento Fiyatlarına Müdahale Edilsin

Demir ve Çimento Fiyatlarına Müdahale Edilsin

Hanefioğlu Gayrimenkul İnşaat Emlak sahiplerinden Naci Hanefioğlu, inşaat sektörünün içinde bulunduğu durumu Çubuk Habere değerlendirdi.

Hanefioğlu Gayrimenkul İnşaat Emlak sahiplerinden Naci Hanefioğlu, inşaat sektörünün içinde bulunduğu durumu Çubuk Habere değerlendirdi.

Son bir yıldır demir ve çimento fiyatlarında anormal artışlar yaşandığını söyleyen ilçenin önde gelen inşaat firmalarından Hanefioğlu Gayrimenkul İnşaat Emlak sahiplerinden Naci Hanefioğlu, inşaat sektörünün durmaması için demir ve çimento fiyatlarına müdahale edilmesi gerektiğini söyledi.

‘İnşaatlar durmasın, demir çimento fiyatları dursun’ diyen Hanefioğlu, inşaat sektörünün ülke ekonomisinin lokomotifi olduğunu kaydetti.

İnsanın en iyi konutlarda yaşama hakkı olduğunu ifade eden Hanefioğlu, ‘’Biz de bu düşünceyi taşıyarak en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ancak sektörün sorunları var’’ diye konuştu.

Hanefioğlu, şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızdan bizim isteğimiz demir ve çimento fiyatlarına bir dur demesidir. Demir fiyatları bu gün %100 artı. Dolar çıkıyor demir çıkıyor, dolar düşüyor yine demir çıkıyor. Biz inşaatçılar olarak Sayın Cumhurbaşkanımızdan bu işe bir an önce müdahile etmesini istiyoruz. Bizi kurtarırsa Cumhurbaşkanımız kurtarır. Bu ülkede sebze, ekmek, et fiyatlarına müdahale edile biliyorsa demir ve çimento fiyatlarına da müdahale edilmelidir. Biz Cumhurbaşkanımıza çok güveniyoruz, bu konuda bir önlem alınmasını mutlaka isteyecektir. İnşaatlar değil demir fiyatları dursun.”

İlçede bir çok mahallede projelerinin devam ettiğini söyleyen Hanefioğlu, maliyetlerin hızla arttığını ve bunu son kullanıcıya yansıtmakta zorlandıklarını belirtti.  

Fiyatta ölçü kalitede öncü sloganıyla hareket eden firma olduklarını aktaran Hanefioğlu, şöyle devam etti:

“Tüm şartlara rağmen ilçemize, Ankaramıza, ülkemize hizmet etmek için çalışıyoruz. Şuanda 7 projemiz devam ediyor ama maliyetlerdeki aşırı artışlar nedeniyle yeni projelerimizi yavaşlatmak zorunda kaldık. Cumhurbaşkanımıza bu gün sadece ülkemizi değil dünyayı temsil ediyor. Dünya lideri Cumhurbaşkanımızın maliyetlerdeki aşırı artışlara dur diyeceğine inanıyorum. Kısa süre öncesine kadar 150 bin TL’ye satılan daireler bu gün 250 bin TL’lere satılsa ancak kurtarıyor. Türkiye’nin olmasa olmazlarından inşaat sektörü sadece biz değil milyonlar buradan ekmek yiyor.”

-Hanefioğlu Gayrimenkul İnşaat Emlak

Fiyatta Ölçü Kalitede Öncü

Naci Hanefioğlu

Adres: Yıldırım Beyazıt Mah. Şht. Mustafa Aslan Cad. No:51/B Çubuk/ Ankara

Naci HANEFİOĞLU 0506 420 55 76

Selim HANEFİOĞLU 0531 822 39 16

Yavuz Mustafa HANEFİOĞLU 0554 618 99 21

2dji_0190.jpg2dji_0804.jpg2dji_0838.jpg2dsc_0356.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.