Damla Otomotiv Sektörde Liderliğini Sürdürüyor

Damla Otomotiv Sektörde Liderliğini Sürdürüyor

Farklı sektörlere yaptıkları yatırımlar ile istikrarlı büyümesini sürdüren Damla Grup, Otomotiv Sektöründe de liderliğini sürdürüyor.

Farklı sektörlere yaptıkları yatırımlar ile istikrarlı büyümesini sürdüren Damla Grup, Otomotiv Sektöründe de liderliğini sürdürüyor.

vedatdamla-otomotiv-001.jpg‘Güven ve Kaliteden Ödün Vermem’ sloganı ile 1999 yılında Çubuklu İşadamı Vedat Kalaycı tarafından Ankara İskitler Demir Sanayide             kurulan Damla Otomotiv, Ford Oto Yedek Parça ağırlıklı olarak sektörde yerini aldı. 

Çubuk Sanayi Sitesi’nde bulunan Merkezi’nden tüm Türkiye’ye yedek parça satışı yapan Damla Otomotiv, girdiği ihalelerle kamu kurumu ve kuruluşlarının yedek parça ihtiyacını da karşılıyor.

damla-otomotiv2-002.jpgSektördeki yükselişinin sırrının güven ve kaliteden ödün vermemek olduğunu vurgulayan Kalaycı, ’’Biz oto yedek parça olarak Ford Marka yedek parça başta olmak üzere Cıtroen - Dacıa - Fıat - Hyundaı - Kıa - Lada - Mazda - Opel - Peugeot - Renault - Seat - Skoda – Toyota – Dodge – Tüm Traktör Markaları - Mercedes gibi markaların tüm yedek parçalarıyla müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Yedek Parçada bir gün değil her gün sunduğumuz uygun fiyat uygulamalarımızla müşterilerimize daha uygun koşullar da hizmet vermekteyiz. Bizi sektörde lider yapan en büyük özelliğimiz bu uygulamadır. Kuruluşumuzdan itibaren belirlediğimiz ‘Güven ve Kaliteden Ödün Vermem’ vizyon ve misyonumuz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Tüm markaların her çeşit yedek parçası, motor yağları, kaporta malzemesi, oto aksesuarı bulunur. Filtre setleri, akümülatör, motor yağları, antifiriz, fren balatası, buji, patinaj zinciri, far, devirdaim, trger seti, madeni yağ ve akü çeşitleri ile her marka ve model araç için filtre setlerimiz, hidrolik hortum ve rekor çeşitleri, kayış, keçe, rulman, balata çeşitlerinin bulunacağı tek adrestir. Bu gün Çubuk’tan tüm yurda parça gönderiyoruz. Başta askeriye olmak üzere kamu kurum ve kuruluşların ihalelerine girerek toptan yedek parça satışı yapmaktayız’’ dedi.

1img_9027.jpg-DAMLA GRUP

-DAMLA OTOMOTİV

Vedat KALAYCI

Adres: Cumhuriyet Mahallesi 20. Sokak No: 2 Çubuk Sanayi Sitesi Çubuk/Ankara

TEL: 0312 837 31 71

         0532 746 71 16

yenidamlaoto@hotmail.com

19-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.