Cumhuriyet Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı

Cumhuriyet Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı

Cumhuriyet Üniversitesi personel alımı gerçekleştiriyor. Cumhuriyet Üniversitesi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda toplamda 43 adet Sözleşmeli Personel alacak.

Cumhuriyet Üniversitesi personel alımı gerçekleştiriyor. Cumhuriyet Üniversitesi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda toplamda 43 adet Sözleşmeli Personel alacak. Sizde Cumhuriyet Üniversitesi iş başvurusunda bulunmak için haberimizin devamında verilen ayrıntıları inceleyebilirsiniz.

Cumhuriyet Üniversitesi yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin boşta bulunan kadrolarını doldurmak amaçlı toplamda 43 kişlilik boş kadro ile ilana çıktı. Alımı yapılacak olan 43 kişik boş kadrosunun 41 i Hemşire ve 2 si Sağlık Teknikeri olmak üzere kadrosuna alımları Sözleşmeli olarak gerçekleştirecektir. Alt kısımda verilen kadro bilgilerine, genel niteliklere ve başvuru bilgilerine ulaşarak daha ayrıntılı bilgi alabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

KADROLAR:

 - Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Fakülte veya Yüksekokullarının Hemşirelik Bölümü Lisans Programından mezun olmak şartı ile 41 adet Hemşire,

 - -Odyometri veya Odiometri Önlisans Programlarının birinden mezun olmak şartı ile 1 adet Sağlık Teknikeri,

 - Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Önlisans Programlarının birinden mezun olmak şartı ile ve ESWL (taş kırma) sertifikasına sahip olmak şartı ile 1 adet Sağlık Teknikeri,

GENEL NİTELİKLER:

     - Henüz 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,

     - 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki verilen şartları taşıyan adaylar,

     - Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan veya yaşlı aylığı almıyor olmak,

     - Nöbet tutmasına engel olabilecek sağlık durumuna sahip olmayan adaylar,

     - 2014 yılında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından , Lisanas mezunları için KPSSP3 puan türü esas alınacak ve önlisanas mezunları için ise KPSSP93 puan türü esas alınacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, İlan yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde (03 Aralık 2015 e kadar ) başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Başvurular, Cumhuriyet Üniversitesi resmi internet sayfası www.cumhuriyet.edu.tr den ilan tarihi itibariyle temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (belgelerin aslı görülerek Personel Dairesi Başkanlığınca onaylanmış) Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta,Fax ve internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. 

İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.