Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan İçin Çubuk'ta Bağış Kampanyası Başlatıldı

Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan İçin Çubuk'ta Bağış Kampanyası Başlatıldı

10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi AK Parti ilçe teşkilatınca 'Erdoğan varsa, biz de varız Çubuk' adı altında bir kampanya başlatıldı.

Çubuk Ak Parti İlçe Başkanlığı'nca bir kampanya başlatıldı. 'Erdoğan varsa, biz de varız Çubuk' adı altında düzenlenen kampanya çerçevesinde partililer Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için bankada açılan hesaba bağışta bulundu.
Topluca yapılan bağışın ardından açıklama yapanAK Parti İlçe Başkanı Av. Demirbaş, ilçe başkanlığı olarak 'Erdoğan varsa, biz de varız Çubuk' adı altında düzenledikleri kampanya çerçevesinde AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan'a Çubuklular olarak destek çıktıklarını veRecep Tayyip Erdoğan adına açılan hesaba topluca bağışta bulunduklarını kaydetti.

Demirbaş, ''AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığı olarak tüm yurtta başlatılan kampanyalara destek olmak amacıyla bir kampanya da biz ilçemizde başlattık. Teşkilat olarak cumhurbaşkanlığı seçimini biz yakından takip ediyoruz. Ak Parti Çubuk İlçe Başkanlığı olarak ilçemizdeki Tayyip Erdoğan'a gönül veren arkadaşlarımızla beraber burada toplandık. Aramızda ev hanımları, öğrenciler, emekliler var. Teşkilat mensubu olanda var olamayan da var. Biz buradan bugün kampanyayı başlatıyoruz. İnşallah ilerleyen günlerde de Çubuklu hemşehrilerimiz bu kampanyaya destek olmaya devam edecekler'' diye konuştu.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Acehan ve İlçe Başkanı Demirbaş vatandaşlarla birlikte bankaya girerek bağışta bulundu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.