Cumartesi Aşure ve Birlik Günü Var

Cumartesi Aşure ve Birlik Günü Var

Çubuk Dernekler Federasyonu Muharrem ayı nedeniyle 29 Eylül 2018 Cumartesi günü Aşure ve Birlik Günü programı düzenleyecek.

Çubuk Dernekler Federasyonu Muharrem ayı nedeniyle 29 Eylül 2018 Cumartesi günü Aşure ve Birlik Günü programı düzenleyecek.

Çubuk Dernekler Federasyonu Recep Taş tarafından yapılan açıklamada bu yıl düzenlenecek Aşure ve Birlik Günü’nü federasyon olarak tek başlarına kendilerinin organize edeceklerini bildirdi.

ÇUDEF Başkanı Recep Taş, geleneksel hale getirdikleri organizasyonla vatandaşlara aşure ikramında bulunacaklarını söyledi.

Federasyon olarak Ankara Çubuk, Akyurt ve Pursaklar İlçeleri merkezi ve mahallelerinde hizmet verdiklerini aktaran Taş, ‘’Bölgemizde bulunan tüm farklı inanç ve kültür grupları başta olmak üzere toplumsal tabanı bulunan tüm olguların temsil edildiği ve yönetiminde söz sahibi olduğu bir sivil toplum kuruluşu olarak, kuruluş amaçlarımız doğrultusunda eğitim ve kültürel faaliyetler yapma gayreti içindeyiz. Bu bağlamda, Federasyonumuz eğitim ve kültür hizmetleri çerçevesinde 11 yıldan beri Muharrem ayının ikinci yarısında “Aşure ve Birlik Günü” etkinliği yapmaktayız. Bu yıl 11. incisini organize edeceğimiz etkinliğimizi tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz” dedi.


asure-ve-birlik-gunu-2018-01-kapak-.jpgasure-ve-birlik-gunu-2018-02-icerik-.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.