ÇUGİAD'dan yeni eğitim yılı mesajı

ÇUGİAD'dan yeni eğitim yılı mesajı

Çubuk Girişimci işadamları başkanı Yasin Özen yeni eğitim yılında tüm öğrencilere başarılar diledi.

Çubuk işadamları Derneği Başkanı Özen 2014-2015 eğitim öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Özen mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tatil bitti, okullarımız derin yalnızlığından kurtuluyor. Sokaklar ve caddeler hareketleniyor, yeni eğitim ve öğretim yılı başlıyor. Milletçe kutlu bir an yaşıyoruz. Bu başlayış bizi heyecanlandırıyor ve önemsiyoruz. Çocuklar geleceğimizin itici gücü ve yarınlarımızın teminatı. Çocuklarımız çıktıkları bu kutlu yolculukta geleceklerini büyütecekler ve onlara sağlayacağımız desteklerle, geleceğimizi emanet edeceğimiz doktorlarımızı, hâkimlerimizi, avukatlarımızı, tacir ve sanayicilerimizi, çiftçilerimizi büyütüyor olacağız.

 

 Çağımızda zenginlik tarlada, fabrikada değil iyi yetişmiş insanın beyninde üretiliyor. İnsan beyninin ürünü, pazarın ve ekonominin belirleyicisi olan bilgi her gün hızla çoğalıyor.”
 

Öğrenmenin bir dönemle sınırlı olmaktan çıktığını kaydeden Başkan Özen açıklamasına şöyle devam etti: Çugiad olarak; okullarımızın şartlarını iyileştirmek, halkımızın ihtiyacı olan hayat boyu eğitim yapılarını çeşitlendirip çoğaltmak, çocuklarımızı okul dışı zamanlarını değerlendirecekleri sosyal, kültürel ve sportif ortamlara kavuşturmak çubuk işadamları derneğin stratejik hedefleri arasındadır. Yeni eğitim öğretim yılınızı kutluyorum.

 

 Bu yeni yılın çocuklarımıza, gençlerimize, ailelerine, eğitim camiamıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.