ÇUGİAD DAN KUTLU DOĞUM MESAJI

ÇUGİAD DAN KUTLU DOĞUM MESAJI

ÇUBUK GİRİŞİMCİ İŞADAMLARI (CUGİAD) Başkanı YASİN ÖZEN Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

ÇUBUK GİRİŞİMCİ İŞADAMLARI (CUGİAD) Başkanı YASİN ÖZEN Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.
 ÖZEN, "Alemlere Rahmet olarak gönderilen, Peygamberimiz Hz. Muhammet Mustafa (S.A.V.) Efendimizin dünyayı şereflendirdiği miladi doğum tarihi olan ve her sene 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan 'Kutlu Doğum Haftası'na idrak etmiş bulunmaktayız" ifadesinde bulunduğu mesajını şu şekilde sürdürdü:
"Peygamberimizin doğumu, dünyaya gelişi, peygamber olarak seçilişi, tüm insanlık için bir dönüm noktasıdır. Peygamber Efendimizin hayatı ve yaşam biçimi bizler için en iyi şekilde örnek teşkil etmektedir. Şiddetin, nefretin, terörün ve bencilliğin arttığı, adaletli, kardeşçe paylaşarak, barış içinde bir arada yaşama özlemlerinin her zamankinden daha fazla öne çıktığı günümüzde, O'nu doğru anlamak büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple Yüce Peygamberimizi anlamaya ve anlatmaya, onun sevgisi etrafında birleşmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktayız. O'nun asırlara örnek olacak saygı, tevazu, sevgi, kardeşlik ve hoşgörüyle dolu kişiliği ve hayatını yeterince anlamalı ve sünnetlerini gerçekleştirmek için birbirimizle yarış içerisinde olmalıyız.
Bu vesileyle Kutlu Doğum Haftası'nın dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliği pekiştirmesi ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm İslam aleminin, tüm hemşerilerimizin ve Bürokratlarımızın Akademisyenlerimiz,Girişimci ve İşadamlarımızın .
." Kutlu Doğum Haftasını kutluyor, saygılar sunuyorum." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.