ÇUGİAD Başkanı Yasin ÖZEN'den Kutlu Doğum Mesajı

ÇUGİAD Başkanı Yasin ÖZEN'den Kutlu Doğum Mesajı

Çubuk girişimci işadamları dernek başkanı Yasin Özen Kutlu doğum haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

Çubuk girişimci işadamları dernek başkanı Yasin Özen yayımladığı mesajında şunları keydetti" “Peygamberimizin ahlak ve fazilet dolu hayatını öğrenmek ve kendimize örnek almak en başta gelen görevimizdir.

Hz. Muhammed (sav)’in öğrettiği merhamet, hoşgörü ve kardeşlik duygularının tüm insanlığın gönüllerinde yeniden yeşermesi gerekir.

“Her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)'in doğum gününün de içinde bulunduğu Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyoruz. Bu vesileyle alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin doğumunun 1442. yıldönümünün mübarek olmasını diliyorum.

Düşmanına dahi lanet etmeyip hidayet dileyen ve komşusu açken tok yatanın gerçek mü’min olamayacağını ifade eden Peygamberimiz bizler için de tek örnek olmalıdır. O’nun hayatı ve mesajlarının bir defa daha samimi şekilde düşünülmesi gereken bir süreçten geçiyoruz. O’nun örnek ahlakı, güzel sözleri ve kutlu mirası tüm insanlık için yegâne ümit ve mutluluk kapısıdır.
İçerisinde bulunduğumuz Kutlu Doğum Haftası'nın çubuk ilçemizeTürkiye’mize ve tüm insanlığa rahmet ve barış ve kardeşlik getirmesini, yüce Allah'tan niyaz ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum