ÇUGİAD Başkanı Özen güven tazeledi

ÇUGİAD Başkanı Özen güven tazeledi

Çubuk Girişimci ve İşadamları Derneği (ÇUGİAD) Başkanı Yasin Özen, göreve yeniden seçildi.

ÇUGİAD'ın, Çubuk Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen genel kurulunda divan başkanlığını Eski Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca yaptı.

Dernek başkanı Yasin Özen’in faaliyet raporunu okumasının ardından kendisinin hazırladığı tek listeyle gidilen seçimlerde Özen, yeniden ÇUGİAD başkanlığına seçilirken, yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi.

Genel kurulun ardından Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen şehit aileleri ve gazilerle buluşma etkinliğine Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, ÇUGİAD üyeleri, İlçe Müftüsü Bilal Kara, Danıştay Üyesi Hamit Ümit Aksoy, Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, gazi ve şehit aileleri katıldı.

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, burada yaptığı konuşmada, Çubuk’un her yönüyle güzel bir şehir olduğunu söyledi.

Çubuk’ta yardımlaşmanın, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığını anlatan Şahin, "Bugün olduğu gibi Çubuk’ta her gün ayrı bir güzellik yaşanıyor. Bu ilçeye sanki yeni gelmiş gibiyim. Ben bu ilçede olmaktan son derece mutluyum. Çubuk’un çok güzel insanları var. Bu güzel buluşmadan dolayı ben ÇUGİAD üyelerine teşekkür ediyorum. Biz şehit yakınlarına ve gazilerimize ne yapsak azdır. Onların önüne altından yollarda yapsak, elbette onların hakkını veremeyiz. Onlar bizim başımızın tacıdır. Sizlere her zaman kapımız sonuna kadar açıktır." dedi.

Dernek başkanı Özen de şehit aileleri için ne yapılsa az olacağını vurgulayarak, "Hepimizin ortak beklentisi, ülkemizde var olan sorunların bir an önce çözülmesi ve bir daha şehit ya da gazimizin olmamasıdır." diye konuştu.

Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ise ÇUGİAD üyelerine teşekkür ederek, "İnşallah bundan sonra şehidimiz, gazimiz olmaz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.