ÇUDEF’TEN İFTAR YEMEĞİ...

ÇUDEF’TEN İFTAR YEMEĞİ...

Çubuk Dernekler Federasyonu'nun (ÇUDEF) iftar yemeğinde, 55 dernek başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve protokol üyeleri bir araya geldi.

                          Şuayip YAMAN

 

Çubuk Dernekler Federasyonu (ÇUDEF),  Belediye Mehmet Akif Kültür Merkezi Salonu’nda iftar yemeği verdi.

 

Eğitim Gönüllüleri Derneği üyelerinin hazırlayıp, servisini yaptığı iftar yemeğine; Dernek başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile ilçede faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarının, siyasi partilerin, meslek odalarının, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile birlikte muhtarlar katıldı.

 

İftar yemeğine bazı Dernek üyelerinin eşleri ile katılmaları dikkatlerden kaçmadı

 

İlçe Müftüsü Bilal Kara, “İlçede ve ülkede birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamının bozulmaması için dua etti ve hep birlikte “âmin” denildi.

 

ÇUDEF Başkanı Recep Taş yaptığı konuşmada, “Bu mübarek ayda lokmalarımızı ve ekmeklerimizi paylaştık. Bu nedenle bu ay paylaşmanın ve dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı bir aydır. Yeniden muhasebe yaptığımız bir aydır. Hiçbir menfaat gözetmeksizin toplum için çalıştığımız bir aydır.

 

Bu ayda Allah rızası için tüm benliğimizle hareket etmeliyiz” dedi.

 

Başkan Recep Taş,  Yuva ve Yılmaz (Martın) köylerinin köy derneklerinin yapımında destek ve katkılarını esirgemeyen Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Demir’e bir plaket takdim etti.

 

ÇUDEF Başkanı Recep Taş’ın Plaket jesti ile çok duygulandığını belirten Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Demir, “Böyle bir günde bu şekilde taltif edilmek beni son derece memnun etti.  İftar yemeğinde emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

 

Belediye Başkan Vekili Alaaddin Bezci, Başkan Dr. Tuncay Acehan’ın ilçe dışında olduğunu ve bu nedenle iftar yemeğine katılamadığını belirttikten sonra, “Birlik ve beraberliğin ilçedeki en güzel örneğinin yaşandığı bu iftar sofrasında bulunmaktan son derece mutluyum.
 

Bizleri bir araya getiren bu iftar yemeğinin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Allah kabul etsin” dedi.

cudef01-vert-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum