ÇUDEF TOPLANTIDA BULUŞTU

ÇUDEF TOPLANTIDA BULUŞTU

Çubuk Dernekler Federasyonu, ilk başkanlar kurulu toplantısını mangal partisiyle yaptı.

 

Çubuk Dernekler Federasyonu, ilk başkanlar kurulu toplantısını mangal partisiyle yaptı. Yönetim kurulu üyeleri hem pişirip, hem de servis yaptığı piknikte bir araya gelen federasyon üyeleri genel kurulun yorgunluk ve stresini atarak güzel bir gün geçirdiler.

Geçtiğimiz ay 4. Genel Kurulunu yapan ÇUDEF yönetim kurulu, Ağılcık Mahallesi’nde yönetim kurulu üyelerinden Yakup Ülgü’nünbahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe, başkanlar kurulu üyelerinden olmak üzere yaklaşık30 kişi katıldı. Federasyon Başkanı Recep Taş ile yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı piknikte Ülgü hem pişirerek, hem de servis yaparak dernek başkanlarının güzel bir gün yaşatmanın gururunu yaşarken, dernek başkanları da güzel bir günde sezonun yorgunluğunu ve stresini atmanın mutluluğunu yaşadı.

Amaçlarının hem yorgunluğu atmak, hem de federasyon ve ilçe meseleleriyle ilgili kararlar almak olduğunu söyleyen Recep Taş, ’’Başkanlar kurulunu bir araya getirerek, kaynaştıran bu güzel piknik organizasyonundan dolayı başkan yardımcımız Sayın Yakup Ülgü’n beye teşekkür ediyorum. Ben şahsen seçim sürecini tamamen kafamdan sildim ve bu günden sonra hiçbir ayrım gözetmeden herkes benim kardeşimdir.  Ayrıca seçim sürecinde bana yönelik yapılan eleştirilerden de nasibimizi alarak, en azından o doğrultuda yenileme, eksiklerimizi tamamlama yönünde gayret sarf edeceğim’’ dedi.

Yönetim kurulu üyeleri arasında görev taksim yapıldığını söyleyen Taş, daha sonra görev taksimi il ilgili kimlere hangi görev verildiğini açıkladı. Yapılan toplantıda bir yıl içerisinde yapılacak faaliyetler belirlenirken, Ankara Savaşı sempozyumu yapılması ve Çubuk Belediyesi tarafından kardeş şehir Slovakya’nın Sabinov şehrine yapılacak ziyarete federasyondan kimlerin katılması konusunda oylama yapıldı.

Üyelerin tek tek söz alarak öneri ve görüşlerinin de alındığı toplantı, yenen yemeklerin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum