Çubuk’un Yedek Parça Pazarı Ferhat Otomotiv

Çubuk’un Yedek Parça Pazarı Ferhat Otomotiv

Çubuk’un Yedek Parça Pazarı Ferhat Otomotiv

Otomotiv sektöründe Çubuk’un en büyük yedek parça marketi olma özelliğini taşıyan Ferhat Otomotiv, ‘Tek Noktadan Alışveriş’sloganıyla binlerce ürün ve binlerce müşteri portföyü ile bölge halkına hizmet veriyor.

Raflarında ana üreticilerin orijinal ürünlerinin yanı sıra, yerli üretim yedek parçaları da barındıran Ferhat OtomotivCıtroen - Dacıa - Fıat - Ford - Hyundaı - Kıa - Lada - Mazda - Opel - Peugeot - Renault - Seat - Skoda – Toyota – Dodge – Tüm Traktör Markaları - Mercedes gibi markaların tüm yedek parçalarıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

En büyük kazanımın müşteri memnuniyeti olduğu anlayışı ile sektörde lider olan Ferhat Otomotiv, satışa sunduğu ürünlerindeki etiket uygulamasıyla da müşterilerinin güven duygularını pekiştiren bir diğer unsuru da ortaya koymuştur.  Çubuk’un çok da alışık olmadığı bu uygulama Ferhat Otomotiv’in yarattığı farklılıklardan birisidir.

Ferhat Otomotivde, depolama, stok yönetimi, lojistik, pazarlama ve satış danışmanlığı en önemli fonksiyonlardandır.

Tüm markaların elektrik aksamı, mekanik aksamı ve motor aksamının tek adreste olduğunu söyleyen Ferhat Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Ali Abbas Kemikkıran,’’Ürünlerimizin temininde lojistik büyük bir önem arz ediyor. Satışa sunulan ürünler teknik malzeme olduğu için satış sorumlularımızın eğitimli, ürünü bilen ve tanıyan olması hizmet sürecimizi olumlu etkiliyor. Eğitim bizim duyarlı olduğumuz ve çok önem verdiğimiz bir konudur. Tüm çalışanlarımıza kurumsal hedeflerimiz doğrultusunda kişisel gelişim eğitimleri veriyoruz. Satış sorumlularımıza ayrıca ürünlere yönelik teknik eğitimlere de tabi tutuyoruz’’ dedi.

İlçe halkının yedek parça almadan mutlaka kendilerinden fiyat almaları tavsiyesinde bulunan Kemikkıran, şunları söyledi:

’’Yedek Parçada yıl boyu sunulan uygun fiyat uygulamalarımızla müşterilerimize daha uygun koşullar sunuyoruz. Kuruluşumuzdan itibaren belirlediğimiz hedefler doğrultusunda gelişmemiz devam ediyor. İlkelerimizden taviz vermediğimiz için son beş yılda her yıl ciromuzu artırarak hizmetimize devam ediyoruz. Müşterilerimizin gereksinim duydukları ürünleri, bir başka adrese gitmeden tek bir mağazada bulabilecekleri bir Otomotiv Yedek Parça Market olmayı hedefledik ve bunu da başardık. Her yıl ürün gamımıza pazardan ve müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda yeni ürünler de ekliyoruz. Tüm markaların her çeşit yedek parçası, motor yağları, kaporta malzemesi, oto aksesuarı bulunur. Filtre setleri, akümülatör, motor yağları, antifiriz, fren balatası, buji, patinaj zinciri, far, devirdaim, trger seti, madeni yağ ve akü çeşitleri ile her marka ve model araç için filtre setlerimiz, hidrolik hortum ve rekor çeşitleri, kayış, keçe, rulman, balata çeşitlerinin bulunacağı tek adrestir. Cıtroen - Dacıa - Fıat - Ford - Hyundaı - Kıa - Lada - Mazda - Opel - Peugeot - Renault - Seat - Skoda – Toyota – Dodge – Mercedes – yedek parçaları tek adreste.’’

-Bizden Fiyat Almadan Aracınıza Parça Ve Aksesuar Almayın

FERHAT OTOMOTİV

Ali Abbas KEMİKKIRAN

Adres: Cumhuriyet Mahallesi 20. Sokak No: 34- 36 Çubuk Sanayi Sitesi Çubuk/Ankara

Tel: 0312 838 14 32 Fax: 0312 837 91 24

Gsm: 0532 284 50 80 – 0532 549 69 95

ferhat-oto01-vert.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.