Çubuk’un Ruhsatlı İlk 6-12 Yaş Etüt Merkezi’nde Kayıtlar Başladı

Çubuk’un Ruhsatlı İlk 6-12 Yaş Etüt Merkezi’nde Kayıtlar Başladı

Çiğtanem Kreş ve Çocuk Kulübü olarak 2014 yılında eğitime büyük bir heyecanla başladık ve aynı heyecanla ve gelişerek çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Sevgili Anne- Babalar !

Doğum öncesinden başlayıp ilkokula kadar süren bu önemli yıllar, çocuğumuzun gelecekte nasıl bir birey olacağını belirleyen ve en fazla etkileyen kritik yıllardır. Dolayısıyla bu dönem de çocuğumuz için çok büyük önem taşıyor.

Çiğtanem Kreş ve Çocuk Kulübü olarak 2014 yılında eğitime büyük bir heyecanla başladık ve aynı heyecanla ve gelişerek çalışmalarımıza devam ediyoruz.

-Çiğtanem Kreş ve Çocuk Kulübünün Amacı

Çiğtanem Kreş ve Çocuk Kulübü olarak; özgüvenli, saygılı, kendini seven, kendisiyle barışık, sorunlar karşısında oturup ağlamayan çok alternatifli düşünebilen, örf adet ve geleneklerimiz doğrultusunda, inançlı, şuurlu, vatanını ve milletini seven geleceğimizin teminatı gençlerimizi yetiştirmektir.

* İlkokul 1.2.3.4.5 sınıflarında okuyan çocuklarımız * Özel dizayn edilmiş * Okul sonrası eğitim

* Her konuyla ilgili öğrencilerimizin dersleri takip edilir ve okulla paralel olarak tekrar edilir.

*Eve geldiğinde ödevleri bitmiş eksik konuları tamamlanmış olarak gelir ve düzenli ders çalışma yeteneğini kazanmış olur.

Çiğtanem Kreş ve Çocuk Kulübü saat 08:00’den itibaren başlayan huzurlu ve aile ortamındaki eğitim programımız; özel İngilizce, Harika zeka geliştirme metotları, Akıl Oyunları, Drama, Oryantiring sporu, Bilgisayar, Müzik, Dans ve Resim gibi zenginleşen branş dersleriyle saat 17:00’de sona erer. Kurumumuzun fiziksel donanımı ve eğitim materyallerinin zenginliği, öğrencilerimizin merak ve araştırma isteklerini pekiştirecek eğlenceli bir öğrenme ortamı sunar. Öğrencilerimizin yıl boyunca yaptıkları tüm çalışmalar yıl sonunda yapılan etkinlik ve gösterilerle velilerle paylaşılır.

-Gazi ve Şehit Çocuklarına Ücretsiz Hizmet

Vatani görevlerini yaparken şehit yada gazi olan vatandaşlarımıza borcumuzu ödeyebilmek için ücretsiz hizmet vermeye karar verdik. Bize müracaat eden tüm şehit çocuklarımıza ve gazi çocuklarımıza ücretsiz hizmet vereceğiz.  

-Kreş Hizmetimiz Devam Ediyor

Bir eğitim sevdalısı olarak bir yıl boyunca elde ettiğimiz sonuçlar, kurum olarak hem bizim, hem de vatanımızın guru kaynağı olmuştur. Bu konuda çok güzel sonuçlar aldık. Kreş olarak hizmet vermek bizim için çok önemlidir. Bunun yanı sıra ailelerin 6-12 yas gurubu çocuklarını da güvenle bırakabilecekleri bir ortam hazırladık. Bütün bunların yanında çocuklarımıza verebileceğimiz çok önemli bir hizmet sunmayı da ihtiyacı olan bütün ailelerin bu konuda rahatlıkla kapımızı çalabileceklerini düşünüyoruz.

Kreşimiz yaz-kış hafta içi 07.30 – 17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Yeterli sayıya ulaşıldığı takdirde hafta sonu bakımı sağlanmaktadır.

Yavrularımızın yuvamıza geliş ve evlerine dönüşlerini kurumumuza ait servis araçlarımızla sağlamaktayız. Milli Eğitim Müfredatına ek olarak Kuran’ı Kerim, İngilizce  ve Drama etkinlikleri bedelsiz olarak programımıza eklenmiştir.

-Öğrenci Koçluğu Hizmetimiz Başladı

Başarıyı artırmak ve çocuğunuzla birebir başarı planı yapmak bizim görevimiz. Öğrenci koçumuz bu konuda size özel planlar hazırlarken aynı zamanda çocukların eğitimi ve başarıyı sevmelerini amaçlayarak siz değerli ailelere hizmet verecektir.

-Anlaşmalı olduğumuz kurumlara özel indirimlerimizde olacaktır.

-Çiğtanem Kreş ve Çocuk Kulübü

Tunay Nazlıay Şerbetçi

 Adres: Cumhuriyet Mahallesi Gedik Sokak No: 22 Çubuk – Ankara

Tel: 0507 947 27 55

2img_2115-001.jpg2img_2117-001.jpg2img_2118-001.jpg2img_2120-002.jpg2img_2121-001.jpg2img_2124-001.jpg2img_2125-001.jpg2img_2127-001.jpg2img_2129-001.jpg2img_2132-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.