Çubuk'un 2 Önemli Projesine Nuri Elibol'dan Destek

Çubuk'un 2 Önemli Projesine Nuri Elibol'dan Destek

Çubuk'un 2 Önemli Projesine Nuri Elibol'dan Destek

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, havaalanına yapılacak metronun hafif raylı sistem ile Çubuk merkeze bağlanması ve Çubuk ile Kızılcahamam arasında açılacak 33 kilometrelik yolun Çubuk'un en önemli projeleri arasında olduğunu, bu projelerin gerçekleşmesi durumunda Çubuk'un kaderinde olumlu etkiler oluşturacağını söyledi.

Seçim çalışmaları çerçevesinde Çubuk Belediye Başkanı Tuncay AcehanAK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş'ı ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi alan AK PartiAnkara 2. Bölge Milletvekili Adayı Nuri Elibol, yeni dönemde Çubuk'un ihtiyacı olan projeleri açıkladı.

"ÇUBUK'UN KADERİ DEĞİŞECEK"

Çubuk'ta Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Çubuk Barajı ile Kavşakkaya Barajı arasında su transferi yapıldığını kaydeden Elibol, "Bu hat iki barajı birbirine bağlıyor. Kavşakkaya'da artan suyun Çubuk Barajına nakledilmesi ve Çubuk Barajında ihtiyaç olduğunda depo barajından su aktarılması konusunda devrim niteliğinde proje yapıldı. Bu projeden Çubuk'a da bir hat çekilerek Çubuk'un içme suyu problemi çözüldü" dedi.

Çubukluların ASKİ'den beklentisini açıklayan Elibol, "Çubuklular artık yetersiz kalan arıtmalarının kapasitesinin büyütülmesi ve yeni bir arıtma tesisinin yapılması. Çubuk;Ankara çevresinde kent kalitesi açısından en yaşanılabilir iyi bir ilçemiz. YakındaAnkara'dan, Ankara merkez ile havaalanı arasında metronun yapılacağı biliniyor. Yıldırım Bayezid Üniversitesine kadar bu hat uzanacak. Çubukluların beklentisi; Yıldırım Bayezid Üniversitesinden Çubuk'un içerisine kadar yaklaşık 12 kilometrelik bir hafif raylı sistem hattı ile metro hattına bağlanmak. Ulaşım Master Planı'ndan böyle bir beklentileri var. Bu beklentiyi hem Ulaştırma Bakanımıza hem de Büyükşehir Belediye Başkanımıza ileteceğiz ve Çubuklular da bu metro hattından faydalanmış olacak" diye konuştu.

Çubuk'un biraz iç kısımda kaldığını kaydeden ve ulaşım aksı içinde olmadığını belirten Elibol, "Çubuk ile Kızılcahamam arasında yaklaşık 33 kilometrelik bir mesafe var. Bu bağlantı yolu yapılırsa Çubuk direk havaalanı yolundan İstanbul yoluna bağlanacak.Kızılcahamam ve Kazan da Ankara'ya uğramadan havaalanına gelebilecek. Uzun vadede ise Batı Karadeniz Yoluna yaklaşık 60 kilometrelik bir bağlantı yapıldığında Çubuk aynı zamanda o aksa da bağlanmış olacak. Yıldırım Bayezid Üniversitesi Ankara'nın en büyük üniversitelerinden birisi olacak, yakında bu bölgede fuar alanının temeli atılacak. Tüm bunlar yapıldığında Çubuk'un kaderi değişecek" şeklinde konuştu.

"DEMOKRASİYE İNANANLARIN GİDECEĞİ YER SANDIKTIR"

İlçe Danışma Kurulu Toplantısında konuşan Nuri Elibol, bu dönemi çok önemsediği içinmilletvekili adayı olduğunu ifade ederek, Türkiye demokrasisisin bu seçimde bir eşikten geçeceğini kaydetti. "Çubuktan bizim çok endişemiz yok. Burada başarılı bir Belediye Başkanı ve İlçe Başkanı var, onlara sonsuz güveniyoruz" ifadelerini kullanan Elibol, Merkezi idareden Çubuk'a aktarılması gereken kaynaklar için yardımcı olacağını belirtti.AK Parti hareketinin itici gücünün kadınlar olduğunu kaydeden Elibol, "Sayın Cumhurbaşkanımızdan gelenek kalarak AK Parti ailesinde kadınların yeri öncelikli. Bu gelenek böyle de devam edecek" dedi.

Zor bir dönemden geçildiğini kaydeden Elibol, "Bu sınavı başarı ile atlatmamız içinTürkiye'nin 7 Haziran'da bir demokrasi şöleni yaşaması gerekiyor. Sandık ülkenin bütün problemlerini çözer. Sandık öyle sihirli bir kutu ki, problemlerin hepsinin çözüm yeri orası. Demokrasiye inananların gideceği yer sandıktır" diye konuştu.

Sandık görevlilerine uyarılarda bulunan Elibol, görevlilerin sandık başından ayrılmamaları gerektiğinin altını çizerek, uyanık olmalarını istedi. Elibol, "Daha önceden sizinle birlikte saf tutup namaz kılanların bölücülerle birlikte saf tuttuğunu göreceksiniz. Oy kullanma işlemi bitene kadar oradan ayrılmayın. İnsanların emeğinin orada çalınmasına izin vermeyin, sandığa sahip çıkın" şeklinde konuştu.

"BEN BU MEMLEKETİN BEKASI İÇİN AK PARTİ'Yİ DESTEKLİYORUM"

Türkiye'nin koalisyon dönemlerine geri dönmemesi gerektiğinin altını çizen Elibol, "Allah bu ülkeye bir daha o günleri göstermesin. Koalisyon dönemlerinde yaşadıklarımızı unutmayın. Bir koalisyon bu ülkenin felaketi olur. HDP Alevi vatandaşlarımızın oylarını almaya çalışıyor. Benim bildiğim Türkmen Alevi'si askere kurşun sıkanlara asla oy vermez. Bizim Alevimiz 'ben Ermeni soykırımını tanıyacağım' diyen bir zihniyete asla oy vermez. Ne kadar Türkiye düşmanı varsa Demirtaş onlarla işbirliği içinde. Koyduğu milletvekillerinin hiç birisi Kürt etnik kökenli değil. Bizim Kürt'ümüz Marksist olan bir partiye asla oy vermez, bizim Kürt'ümüz dinine düşkündür, 'ben din dersini kaldıracağım' diyenlere oy vermez. Paralel yapı da bunlara yardım ediyor. Hala bunların peşinde olan Müslümanların ben aklına şaşarım. Aldanan Müslümanlar artık akıllansınlar. Hala inatla hakimlerin yaptıklarını gördünüz. Hala bu kadar inat ediliyorsa bu başka bir şeydir. Bunlar İslamiyet'i kullanarak bize yanaştılar, bizimle saf tuttular. Ben bu memleketin bekası içinAK Parti'yi destekliyorum. Ben hürriyetsiz kalacağıma aç kalmaya razıyım" ifadelerini kullandı. - ANKARA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum