Çubuk'tan terörle mücadeleye Fetih sureli destek

Çubuk'tan terörle mücadeleye Fetih sureli destek

Türkmenlerin de yaşadığı Ankara'nın Çubuk ilçesinin Akkuzulu Mahallesi'nde sabah namazı sonrası terör örgütü PKK ile mücadelede görev alan güvenlik güçlerine destek için 1071 Fetih suresi okunuyor.

Akkuzulu Mahallesi Muhtarı Halil Gökmen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada operasyonların sürdüğü bölgede görev alan askerlerin muzaffer olması başlattıkları kampanya ile sabah namazı sonrası camide Fetih suresi okuduklarını söyledi.

 

Okudukları Fetih suresiyle Bayırbucak Türkmenlerine de destek olmak istediklerini kaydeden Gökmen, "Din görevlimiz İlyas Uzun'un desteğiyle başlattığımız kampanya büyük bir hızla devam ediyor. Biz Türkmen mahallesiyiz bu nedenle başta Bayırbucak Türkmenleri olmak üzere askerlerimize ve polislerimize de destek amaçlı 1071 adet Fetih suresi okuyoruz. Bütün herkesi de bu kampanyaya davet ediyorum'" dedi.

 

Akkuzulu Camii İmamı İlyas Uzun da "Bu kampanyada zulüm gören Bayırbucak Türkmen kardeşlerimize de manevi destek amaçlı Fetih suresi okuma kampanyası başlattık. Fetih suresini okumayı yaygınlaştırdıktan sonra toplu olarak askerimize, polisimize mahallemizde dua edeceğiz. Manevi duygularımızla bu kampanyayı başlatıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.