Çubuk’ta “Zeka Geliştirme Programı” Eğitimi

Çubuk’ta “Zeka Geliştirme Programı” Eğitimi

Çubuk’ta “Zeka Geliştirme Programı” Eğitimi

Çubuk Aile Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen bir seminer ile Çubuk Bekir Yılmaz İlkokulu sınıf öğretmenlerine Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin tüm aile yaşam merkezlerinde gerçekleştirmeyi hedeflediği MentalUP “Zekâ Geliştirme Programı” projesi hakkında bilgi verildi.

Programa,Uzm. Dr. İlhan Nazlısöz-Psikiyatrist, Yıldız Teknik Üniversitesi Akademisyen Reşit Doğan, Uzman eğitmen Hatice Nilay Özdemir, Çubuk Aile Yaşam Merkezi Müdürü Ayşe Meltem Sandıklı, Bekir Yılmaz İlkokul Müdürü Ali Bodur ve sınıf öğretmenleri katıldı.

Bekir Yılmaz İlkokulunda gerçekleştirilen seminerde sınıf öğretmenlerine, projeyle ilgili genel bilgiler slayt eşliğinde sunuldu.

Gerçekleştirilecek olan bu projenin çocuklara çok faydalı olacağının bilgisini veren Çubuk Aile Yaşam Merkezi Müdürü Ayşe Meltem Sandıklı: "MentalUP zihinsel süreçlerin etkin kullanılmasını amaçlayan, bilgisayarlı zihinsel gelişim programıdır. Yeni nesil dünyada da kullanılan zihin geliştirme programından çocuklarımızın yararlanmasını istiyoruz. Bu proje ile öğretmen ve velilerimizle el ele vererek bu yararlı hizmeti Çubuk’un hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Gerek etüt kurslarımız gerekse bu tür destek programlarımız ile her zaman üyelerimizin hizmetindeyiz.” diye konuştu.

Programın sonunda öğretmenlerden gelen soruları proje yetkilileri cevapladı.

TÜBİTAK tarafından da desteklenen proje ile “Zekâ Geliştirme Programı”nın yanı sıra “Hızlı Okuma Eğitimi” de Ankara’daki tüm aile yaşam merkezlerinde uygulanması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.