Çubuk'ta Yol Bakım Ve Onarım Çalışması

Çubuk'ta Yol Bakım Ve Onarım Çalışması

Çubuk Belediyesi, ilçe genelinde yol bakım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karakuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir taraftan asfaltlama çalışmaları devam ederken diğer taraftan da yol bakım ve onarım çalışmalarına yoğunlaştıklarını söyledi.

Hem Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin hem de Çubuk Belediyesi ekiplerinin çalışmaları sürdürdüğünü anlatan Karakuş, kar yağışları öncesinde yarım kalan çalışmaları hızlı şekilde tamamlayacaklarını aktardı.

Karakuş, yürütülen çalışlamalara ilişkin şu bilgileri verdi:

"İki ayrı ekibimiz tarafından yaklaşık bir ayda bin 90 ton sıcak asfalt serimi, 510 ton sıcak asfalt yama, 3 bin 150 metreküp stabilize malzemesi serimi, 2 bin 700 metreküp mekanik malzeme serimi, 250 metre ham yol açımı, 20 bin 50 metre reglaj yapımı 450 metrekare kilitli taş ve bordür döşeme, 8 bin metre küp yol çalışmalarından hafriyat alımı yapıldı. Ayrıca gelen talep üzerine 4 metruk bina ise ekiplerimiz tarafından yıkıldı. Büyükşehir Belediyemize bağlı ekipler tarafından da Hisar, İstiklal ve Şehit Mehmet Ata Caddeleri ile Darıca Sokağa 4 kilometrelik asfalt serimi yapılmıştır. Şu anda da ekiplerimiz ağırlıklı olarak yama çalışmalarına devam etmektedir."

Yol çalışmalarına gelecek yıl da hızla devam edeceklerini anlatan Karakuş, 2019'a kadar asfaltsız yol kalmamasını hedeflediklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum