Çubuk'ta Yetenekler Keşfediliyor

Çubuk'ta Yetenekler Keşfediliyor

Çubuk'ta Yetenek Kursları Başladı

 

Yetenek kurslarının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çubuk Halk Eğitim Merkezi ve Aile Yaşam Merkezi'nin işbirliği ile açıldığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, 12 dalda toplam 30 kursun yeni döneme başladığını kaydetti.

Yeni dönemde Tekvando, kick-box, basketbol, voleybol, futbol, masa tenisi, Bağlama, Arapça, güzel sanatlar, yağlı boya resim, halk Oyunları ve tiyatro dallarında kurs verileceğini ifade eden Toprak, öğrencilerin yeteneklerini geliştirmek isteyen gençlerin uzman eğitmenlerle çalıştığını söyledi.

Toprak, 'Öğrencilerimiz verilen kurslarla yeteneklerinin farkına varıyorlar. Bir taraftan yetenekler geliştirilirken bir taraftan da sağlıklı bir yaşam için bilinçli spor yapma imkanı bulan öğrencilerimiz, kendilerine ücretsiz sunulan bu kurslara yoğun ilgi göstermekteler. Yetenek kursları kapsamında, üniversitelerin resim öğretmenliği, seramik, iç mimarlık ve grafik bölümlerine öğrenci yetiştirmek ve yetenekli öğrencilere danışmanlık hizmeti vermek amacıyla resim kursu da açıldı' dedi.

Yeteneklerin desteklenmesi amacıyla hizmete sunulan bu kurslara önümüzdeki dönemlerde de devam edileceğini kaydeden Toprak, kendilerine gelen talepler doğrultusunda yeni kursların da açılabileceğini belirtti.
 
 
 


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.