Çubuk’ta Yabancı Dil Eğitimine Damga Vuran Kurum

Çubuk’ta Yabancı Dil Eğitimine Damga Vuran Kurum

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2015 yılı ‘Dil Yılı’ ilan edilirken, bazı özel dershanelerde Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Dil Yılı’ projesine katkı vermek için çalışmalar yapmaya başladı.

Mutlaka okuyun!  – Okumadan geçmeyin!

Çubuk’ta Yabancı Dil Eğitimine Damga Vuran Kurum

Ayın Eğitim Röportajı!

Amerikan Kültür Yabancı Dil Çubuk Şubesi’ni Yakından Tanıyalım!

cubukhaber03-001.jpgMilli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2015 yılı ‘Dil Yılı’ ilan edilirken, bazı özel dershanelerde Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Dil Yılı’ projesine katkı vermek için çalışmalar yapmaya başladı.   

-2014-2015 Yabancı Dil Yılı

Bildiğiniz gibi Çubuk Milli Eğitim Müdürü tarafından 2015 yılı Çubuk’ta yabancı dil yılı ilan edildi. Çubuk Haber olarak biz de 2 yıldır bölgemizde İngilizce eğitimi veren Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu Çubuk Şubesi yetkilileri ile kurumu daha yakından tanımak için bir röportaj gerçekleştirdik. İşte ayrıntıları;

cubukhaber05.jpgGazeteci  - Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları hakkında genel bilgi verir misiniz?

Burcu Erkin - Türkiye ve Dünya’da 127 şubesi olan 4 kez üst üste tüketici ödülü almış bir Yabancı Dil Kursuyuz.

cubukhaber09-001.jpgGazeteci - Çubuk’ta bir şube açma fikri nasıl doğdu?

cubukhaber08-001.jpgBurcu Erkin - Şube yetkilimiz Gülay Karakuş aynı zamanda Çubuk’un ilk ve tek Öğrenci Etüt Merkezi Altın Çocuklar Öğrenci Etüt Merkezinin kurucusudur. Kendisi Çubuk’ta 15 yıldır rehber öğretmenlik yapmaktadır. Gerek mesleki çalışmaları gerekse eğitim işletmeciliğindeki başarısı bilinmektedir. Çubuk’un eğitim konusundaki ihtiyaçlarını yakından takip eden ve çözüm yolları arayan bir eğitimcidir. İngilizce eğitimi için artık öğrencilerin Ankara’ya gitmek zorunda kalmamaları için bu kararı almıştır. Kendisi Amerikan Kültür Dil okulları Genel Merkezine şube açmak için teklif sundu ve kabul edildi.

Gazeteci - İngilizce eğitimi Türkiye’de istenilen verimde alınamıyor, bunun sebepleri sizce nedir?

Burcu Erkin - Türkiye’de ne yazık ki İngilizce eğitimi okullarda yanlış eğitim metotları ile uygulanıyor. İngilizce yada genel anlamda yabancı dil, mümkün olduğu kadar küçük yaşlarda ve ara vermeden sosyal aktivite havasında uygulanmalıdır. Okullarda hemen gramer konularına girilerek öğrenciler soğumakta ve kendilerine güveni kaybetmektedir.

Gazeteci - Amerikan Kültür markasının İngilizce eğitiminde farkı nedir?

Burcu Erkin - Amerikan Kültür, kursiyerinin eğitim boyunca ve sonrasında daima kursiyerinin yanında olan bir kurumdur. Kursiyer eğer derslere tam devam etmiş, ödevlerini düzenli yapmış ancak kuru geçememişse ÜCRETSİZ TEKRAR hakkı vardır. Ayrıca aldığı sertifikanın Uluslararası geçerliliği vardır.

Gazeteci - Hangi yaş aralığında eğitim veriyorsunuz?

Burcu Erkin - İlkokul-Ortaokul-Lise-Yetişkin eğitimlerimiz var. Genel İngilizcede A1,A2,B1,B2 KUR eğitimlerimiz mevcuttur.

Gazeteci - YDS/LYS-5/Hazırlık Atlama vb. Sınava yönelik eğitimleriniz var mı?

Burcu Erkin - Evet, özellikle SINAV İNGİLİZCESİ konusunda markamız başarıları ile bilinen bir kurstur.

Gazeteci - Sertifika veriliyor mu?

Burcu Erkin - Uluslararası geçerliliği olan sertifika veriyoruz.

cubuk-haber07-001.jpg

Gazeteci - Anlaşmalı kurumlarınız var mı?

Burcu Erkin - Birçok kurumla personel ve yakınları anlaşmamız mevcuttur. Ayrıca okullar, belediye, kaymakamlık, hastane gibi kuruluşlarla 12 kişilik gruplar halinde kayıt yaptırdıklarında kurumsal anlaşma yapılarak %30 extra indirim uygulanmaktadır.

Gazeteci - Ücretleriniz nedir, kampanya ve indirimlerinizden bahseder misiniz?

cubukhaber02.jpgBurcu Erkin - Ücretlerimiz genel merkez tarafından belirleniyor bununla birlikte şube olarak biz de özel kampanyalar düzenleyebiliyoruz. Amerikan Kültür’de 1 kur eğitimin liste fiyatı 1600 TL dir. Ancak kampanyalarımızı takip ederek çok daha ekonomik kayıt yaptırabilirsiniz. Şu anda ilkokul, ortaokul gruplarımız aylık 125 TL-  lise gruplarımız aylık 150 TL dir. Genel İngilizcede Kurlar düzeyinde olan eğitimlerimiz ise “2 kur alana %40 indirim şeklindedir. Üniversite Sınavına Yabancı Dilden(LYS-5) girecek Lise ve Mezun öğrencilerimiz için aylık 250 TL dir. Diğer eğitimlerimiz grup ya da özel ders oluşuna göre farklılık göstermektedir.

cubukhaber06.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum