Çubuk’ta voleybol ve basketbol kursları açıldı

Çubuk’ta voleybol ve basketbol kursları açıldı

Çubukspor Kulüp Başkanı Işık: "Verilecek eğitimin ardından kuracağımız voleybol ve basketbol takımlarıyla çocuklarımız ilçemizi temsil edecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne bağlı kapalı spor salonunda açılan kurslarla ilgili açıklama yapan Çubukspor Kulüp Başkanı Fatih Işık, bu kurslarla amaçlarının gençlerin boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmeleri olduğunu söyledi.

Işık, konusunda uzman ve önemli başarılara imza atan antrenörlerce gençlere eğitim verileceğini ifade ederek, "Antrenörler Büşra Demirgi ve Ayşe Söğüt tarafından eğitimlere başlandı. Kurslarda verilecek eğitimin ardından kuracağımız voleybol ve basketbol takımlarıyla çocuklarımız ilçemizi temsil edecek. İnşallah bu takımlarla ulusal ve uluslararası başarılar elde edeceğiz" diye konuştu.

Bu tür takım sporlarının paylaşmayı ve yardımlaşmayı öne çıkardığına işaret eden Işık, sadece futbol değil gençlerin tüm spor branşlarını sevmesi ve spora yönlendirilmesinde bu kursların büyük katkı sunacağına inandıklarını kaydetti.

Işık, ilçedeki gençleri bu kurslara katılmaya davet ettiklerini aktararak, şunları dile getirdi:

"Spor, gençlere saygıyı, kendini korumayı, aile dışındaki bireylerle ilişki kurmayı öğretiyor. Gençler spor sayesinde beslenme alışkanlığı kazanıyor. Spor gençlerde özgüveni artırıyor. Daha sağlıklı nesiller için sporu çocuklarımıza hayatlarından eksik etmemeliyiz. Hafta içi ve haftasonu eğitim verilecek bu kurslardan tüm gençlerin yararlanmasını istiyoruz. Hatta tüm ilçe halkını spora davet ediyoruz. Kayıtlarımız kapalı spor salonunda devam ediyor."

 

Kaynak : AA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.