Çubuk'ta voleybol turnuvası

Çubuk'ta voleybol turnuvası

Çubuk ilçesinde düzenlenen Genç Kızlar Voleybol Turnuvası'nda dereceye giren takımlara kupa verildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün düzenlediği turnuva final maçlarıyla sona erdi.Çubuk Spor Salonu'nda düzenlenen ve 5 gün süren turnuva, çekişmeli maçlara sahne oldu.

Gençler arasında düzenlenen ve 8 takımın mücadele ettiği turnuvaya, çok sayıda amatör sporcu katılırken, çok sayıda seyirci de maçları takip etti.

Final maçında fenalaşan sporcu Betül Bektaş, salona gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Turnuvada, Yunus Emre Voleybol Takımı birinci, Yıldırım Beyazıt Voleybol Takımı ikinci ve Gevher Nesibe Voleybol Takımı ise üçüncü oldu.

Kazanan takımlara kupalarını veren Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, hedeflerinin sportif faaliyetleri yaygınlaştırmak olduğunu söyledi.

Turnuvanın salonun dışına taştığını belirten Acehan, turnuvaya gençlerin yoğun katılım gösterdiğini ve beş gün boyunca iddialı maçlar yapıldığını söyledi.

Acehan, "Çubuk Belediyesi ve ilçedeki diğer kurumlar olarak hedefimiz gençlerin spora ilgisini artırmak ve yaygınlaştırmaktı. Turnuvaya katılımın yüksek olması hedefimizin ne kadar haklı olduğunu gösterdi" dedi.

 

Kaynak : AA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.