Çubuk'ta Veli Kaynaşma Buluşması

Çubuk'ta Veli Kaynaşma Buluşması

Çubuk'ta bir ilköğretim okulunun aile birliğince sınıflar arası velilerin kaynaşmasını sağlamak amacıyla, yemekli eğlence programı düzenlendi.

Şehit Muharrem Kaleli İlköğretim Okulu Aile Birliğince, Kızılay düğün salonunda düzenlenen yemeğe, okul müdürü Mehmet Çelik, rehber öğretmen Mehtap Aydos ve öğrenci velileri katıldı.

Yapılan etkinliğin amacının velileri hem eğlendirmek hem de bilgilendirmek olduğunu belirten Çelik, 2. dönem sonunda yaptıkları organizasyonun ilçede bir ilk olduğunu söyledi.

Velilerle iletişimi güçlendirmek adına yapılan organizasyona ilgiden memnun olduklarını ifade eden Çelik, "Veli ve okul arasındaki sağlam bir köprü kurulması, velilerle iletişimini arttırmak adına bir kaynaşma programı düzenledik. Eğitimde velilerle birleştiğimiz ortak noktamız çocuklarımızdır. Veli, okul ve çocuk arasında diyaloğu artırarak kaynaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Mehtap Aydos da, sadece veliler için düzenlenen bu gezilerle, velilere kendilerinin de eğitim öğretimde pay sahibi olduklarını ve önemli olduklarını hissettirmeye çalıştıklarını belirterek, "Yapılan tüm bu çalışmalarla sac ayaklarından biri olan aile ayağını sağlamlaştırıyoruz. Bununda çok büyük faydalarını görüyoruz" diye konuştu.

Konuşma sonunda sine vizyon gösterisiyle "Sınav Kaygısı ve Sınav Kaygısını önlemede aileye düşen görevler" konusu velilere anlatıldı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.