Çubuk'ta uyuşturucu operasyonu

Çubuk'ta uyuşturucu operasyonu

Çubuk'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi gözaltına alınırken, 2 kişi tutuklandı.

Bir ihbarı değerlendiren Çubuk Emniyet Müdürlüğü, Yavuz Selim Mahallesi Aksu Sokak üzerinde eroin maddesi sattığı iddia edilen E.B.(21)’yi gözaltına aldı. Üzerindeki 3 fişek eroin maddesini satarken yakalanan E.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aynı gün Yavuz Selim Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde bulunan 6 fişek eroin ve 5 fişek esrar maddesini satarken 60 TL ile birlikte suçüstü yakalanan A.C.S.(19) ile alıcı olduğu iddia edilen C.Y.(20), E.S.(18) ve O.Y.(22) gözaltına alındı. Zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilirken, A.C.S. tutuklanırken, C.Y., E.S., ve O.Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bir diğer olay ise Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde yapılan uygulamada ortaya çıktı. Durumundan şüphelenen 06 DZ 9451 plakalı otomobil durdurulmaya çalışıldı. Dur ihtarına uymayan sürücü A.A. (21) kısa sürede yakalanırken, araçta 6 fişek esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu madde sattığı iddia edilen Gözaltına alınan A.A. adliyeye sevk edilirken, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.  

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1018376-baskentte-uyusturucu-operasyonu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.