Çubuk’ta ‘Üretici Pazarı’ açıldı

Çubuk’ta ‘Üretici Pazarı’ açıldı

Çubuk Belediyesi tarafından yerel üreticileri desteklemek ve ürettikleri ürünleri araya aracı koymadan doğrudan vatandaşlara satabileceği bir Pazar yeri açıldı.

Açılan Pazar yeri hakkında gazetecilere bilgi veren Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Karakuş, pazarın her Perşembe günü Alparslan Türkeş Caddesi üzerine Zabıta Müdürlüğü’nün hemen karşısında kurulduğunu söyledi. 
Pazarla üreticileri koruyarak vatandaşların doğal ve sağlıklı ürünlere kolayca ulaşabilmesinin hedeflendiğini anlatan Karakuş, pazarda Çubuk Ziraat Odası'na ve İlçe Tarım Müdürlüğü’ne kayıtlı üreticilerin, sadece kendi ürettikleri ürünlerini satabileceğini aktardı. 
Pazarda, elmasından cevizine, taze sebzesinden bakliyata, turşuluk ürünlerden yeşilliğine kadar onlarca çeşit doğal ürünün bulunduğuna işaret eden Karakuş, ’’Sayın Belediye Başkanımız Dr. Tuncay Acehan’ın emir ve talimatlarıyla kurulan pazarımızla hedefimiz yerel üreticiyi desteklemektir. Yerel üreticimize ek gelir sağlayacak fırsatlar sunarken vatandaşlarımız da daha sağlıklı ve doğal beslenme imkanı yakalayacak. Bu Pazar yerinde alıp satanlar veya başkasının ürettiği ürünleri satanlar kesinlikle tezgah açamayacaklar. Vatandaşlarımız tarafından tezgahların daha ilk saatlerden itibaren gördüğü ilgi, doğru bir talebe yanıt verdiğimizin göstergesidir. Üretici pazarı Perşembe günleri Alparslan Türkeş Caddesinde hizmet verirken, hafta sonları ve diğer günlerde ise talep olursa Mevlana Sokak’ta hizmet vermeye devam edecek’’ dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum