Çubuk'ta "Üreten Kadınlar Pazarı" açılacak

Çubuk'ta "Üreten Kadınlar Pazarı" açılacak

Çubuk Belediyesi ve Çubuk Kent Konseyi iş birliğinde yürütülen "Çubuklu Kadınlar Üretiyor, Aile Bütçelerine Katkı Veriyor Projesi" kapsamında "Üreten Kadınlar Pazarı" açılacak.

Evlerinde ürettikleri el işi ürünleri haftanın 2 günü açılacak pazarda satışa çıkarma fırsatı bulacak ev hanımları, aile bütçelerine de katkı sağlayacaklar. 

Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt, yaptığı açıklamada, kadınların ürünlerini Çubuk Belediyesi tarafından hazırlanan tezgahlarda satışa sunacaklarını söyledi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerinin kadınlara yönelik güzel çalışmalar yaptıklarını ifade eden Tekaüt, "Bu bağlamda haftada 2 gün ev hanımlarımızın ürettikleri el işi ürünlerini satmaları için böyle bir düzenleme yapılmasını istediler. Tabii ki hanımlarımız ürettikçe, talep de oldukça bu pazar büyüyerek devam edecek. Çubuklu hanımlarımız oldukça marifetli, ellerinden her türlü iş geliyor. Hepsinin emeklerinin inşallah bu pazarda değerlendirilmesini sağlayacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnşallah hayırlı, uğurlu olur" diye konuştu. 

Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Karadağ Soba ise projelerinin Belediye Başkanı Tuncay Acehan tarafından da desteklendiğini kaydetti.

El işi göz nuru ürünler üreten tüm ev hanımlarını Çubuk Kent Konseyi'ne davet ettiklerini aktaran Soba, "İlçemiz kadınlarının hem ev, hem ilçe ekonomisine katkıları için düşündüğümüz el işi ürünlerin pazarlamasına yönelik projemize belediyemiz de destek vermektedir. Bizler ilçemiz hanımlarının yapacağı her türlü el işi ürünlerin satışında yanlarında olacağız" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.