Çubuk'ta Tekvando Dostluk Turnuvası Sona Erdi

Çubuk'ta Tekvando Dostluk Turnuvası Sona Erdi

Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Ev Sahipliğinde Yapılan Çubuk Kaymakamlığı Tekvando Dostluk Turnuvası Sona Erdi

Çubuk Belediyesi Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvayla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Lokman Özden, sporcuları ilçelerinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, bu yıl bir çok dalda ilk defa turnuvalar düzenlediklerini söyledi.

İlçede yapılan sosyal faaliyetlere her türlü katkıyı verdiklerini ifade eden Başkan Özden, ilçe olarak her alanda lider olmak istediklerini kaydetti.

Turnuvanın minikler kategorisinde 23 kiloda Rümeysa Şimşek, 20 Kiloda Efe Öztürk, 30 kiloda Eren Akış, 33 kiloda Feridun Nihat Yücel ve 43 kiloda Öykü Ece Munzur birinci oldu.

Yıldızlar kategorisinde ise 47 kiloda Zafer Demir, 44 kiloda Ferdi Kuru, 42 kiloda Abdulhamit Kaya, 40 kiloda Melike Ünal, 53 kiloda Beytullah Subaşı birinci sırada yer aldı.

Gençler kategorisinde de 50 kiloda Nur Beşiroğlu, 65 kiloda Oğuz Karataş, 58 kiloda Emre Gençtürk, 53 kiloda Eshap Çelik ve 80 kiloda Hasan Efe zirvede yer aldı.

Dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını İlçe Milli Eğitim Mehmet Mensur Toprak ve Şube Müdürleri verirken, hakemlere ve sporculara Çubuk Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı. 114263]

 

   
   
 
 


 


     
     

     

    HABERE YORUM KAT

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.