Çubuk'ta Sünnet Şöleni

Çubuk'ta Sünnet Şöleni

Cumartesi günü merkez camiinde okunan mevlit ile başlayan sünnet şöleni etkinliklerine, sünnet olacak çocukların aileleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.


Cumartesi günü merkez camiinde okunan mevlit ile başlayan sünnet şöleni etkinliklerine, sünnet olacak çocukların aileleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.



“Yer Yerinden Oynadı”

Çubuk Belediyesinin düzenlemiş olduğu 14 Geleneksel Sünnet Şöleni ve Halk Konseri Çubuk Belediyesi Şehir Stadyumunda Onbinlerce kişinin katılımıyla yer yerinden oynarcasına kutlandı.

 


 

Ankara , Milletvekillerinden(Ak Parti Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç ve Ak Parti Milletvekili Adayı Emrullah İşler), İlçe Kaymakamı Mustafa Güler ve İlçe Belediye Başkanları (Akyurt Belediye Başkanı, Sirkeli Belediye Başkanı, Altınova Belediye Başkanı, Yukarı Çavundur Belediye Başkanı, Esenboğa Belediye Başkanı)’nın katıldığı kutlamalar dev organizasyonla tam bir şölen havasında geçti.

Başbakan Recep Tayip ERDOĞAN’IN kutlama telgrafı Çubukluları daha da bir coşturdu.


300 Çocuğun sünnet edildiği kutlamaların 2.günü, Şehir stadyumu Çubuk’lu vatandaşlar tarafından hınca hınç dolduruldu.

Çubuklu gençlerin oluşturduğu Rac grubu (Grup Etken) unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

“ Hizmet İçin Geldik”

Yerel sanatçılardan sonra sahneye çıkan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca kalabalığa size hizmet için geldik mesajı verdi. Yapılan önemli hizmetlere de kısaca değinen Başkan Tuğluca sizden aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz dedi. Başkan Tuğluca sünnet olan çocuklara hediye veren Ak Parti Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, Ak Parti Milletvekili Adayı Emrullah İşler’e, Tunçel Süper Marketin sahibi Mustafa Tunçel ve Madeni ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Hacı Çelebi’ye teşekkür etti.


Gecenin finalinde sahne alan Murat Göğebakan, Tuğçe ve Ersan kalabalığı kendinden geçirdi. Sanatçılara eşlik eden Çubuklular ilçeyi çınlattı.

Gece geç saate kadar süren kutlamalar hava-i fişek ve lazer gösterileriyle renklendi.

Gece sonunda bisiklet, televizyon ve bilgisayar hediye çekilişleri yapılarak son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.