Çubuk’ta Sokak Ve Trafik Levhaları Yenileniyor

Çubuk’ta Sokak Ve Trafik Levhaları Yenileniyor

Çubuk'un genelindeki adres karmaşasını ortadan kaldırmak ve sokak levhalarını standart hale getirmek için eski levhalar sökülerek yeni levhalar yerleştiriliyor.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"in basın mensuplarına verdiği bilgiye göre, Çubuk"ta binaların dış kapı numaraları ile cadde ve sokak levhalarının değiştirilmesi çalışmaları devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmanın büyük bir kısmının tamamlandığını ifade eden Başkan Özden,""Direk tipi ve duvar tipi olarak hazırlanan yeni sokak levhaları ilçe genelinde önümüzdeki ay sonuna kadar yenilenmiş olacak. Çubuk"ta yaklaşık 4000 adet cadde ve sokak levhası ile binaların dış kapı numaraları değiştirilecek. Bu çalışmayla emniyet, itfaiye, posta ve muhtarlıkla ilgili adres bulma olaylarında yaşanan sıkıntılar da sona erecek"" şeklinde konuştu.



Ana arterlerdeki alüminyum bilgi levhalarının da yenilendiğini belirten Başkan Özden, yeni levhaların yüzeyinde, farları yansıtan reflektif malzeme olacağını söyledi. Yeni levhaların kent içi trafik güvenliğinin en iyi şekilde sağlanması amacıyla alınan tedbirlerden biri olduğunu belirten Başkan Özden, "" Ekiplerin aralıksız sürdürdüğü çalışma sonucunda sürücüler için daha güvenli bir trafik ortamı sağlanmış olacak. İlçemize levhaların değişiminde olduğu gibi her konuda destek veren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek"e ve ekibine ilçem adına teşekkür ederim ""dedi

Başkan Özden, trafik de güvenliği sağlayan yeni levhalar ile birlikte cadde ve sokak levhalarının değiştirilmesinden sonra, Çubuk"ta adres bulma konusunda büyük kolaylık sağlanacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum