Çubuk'ta satranç turnuvası

Çubuk'ta satranç turnuvası

Çubuk'ta düzenlenen satranç turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde, Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Çubuk Temsilciliği tarafından organize edilen turnuvaya, 6-70 yaş grubundan 380 sporcu katıldı.

İki gün süren turnuvada şampiyon sporculara ödül verilmesi için düzenlenen törende konuşan Türkiye Satranç Federasyonu Çubuk Şubesi Koordinatörü Veysel Kılıçarslan, satranç sporunda Çubuk’un önemli bir yere geldiğini belirterek, sporcu ve turnuvayı destekleyen kurumlara teşekkür etti.

Kılıçarslan, turnuvaya gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "‘Eylül ayında uluslararası bir turnuvamız daha olacak. Bu turnuvalar büyük buluşmaya da adeta bir hazırlık niteliği taşıyor. İnşallah Belediye Başkanımız Tuncay Acehan’ın destekleriyle Çubuklu gençler uluslararası arenada başarılar elde edecek." diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan da turnuvanın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapıldığını söyledi.

Konuşmaların ardından 12 kategoride dereceye girenlere ödül verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.