Çubuk’ta Salı Günü Su Kesintisi Olacak

Çubuk’ta Salı Günü Su Kesintisi Olacak

Çubuk’ta bir gün süreyle su verilemeyecek. Su kesintisinin ilçeyi besleyen ana isale hattındaki boruda yapılacak değişiklik nedeniyle yapılacağı açıklandı.

Alınan bilgiye göre, Çubuk’ta yapılacak su kesintisi 09 Eylül Salı günü saat: 08.00’de başlayacak ve aynı gün akşam saat:20:00’ye kadar sürecek. 
İlçede bulunan temiz su arıtma tesisinden çıkan ve Çubuk’a su sağlayan ana isale hattındaki boruların değiştirilmesi nedeniyle meydana gelecek su kesintisinin tüm ilçede sabah 08.00’de başlayacağı ve akşam saat 20.00’iye kadar süreceği belirtildi. 
Borunun değiştirilip kısa sürede giderilmesine karşın, suyun tahliyesi ve tekrar boruların doldurulması işleminin zaman alan bir çalışma olduğuna işaret eden yetkililer, şu bilgileri verdi:
’’İlçeyi besleyen borunun değiştirilmesinin yapıldıktan sonra borunun yeniden montesi ve hattın yeniden kontrollü bir şekilde suyla doldurulması işlemi için gerekli süre nedeniyle aboneler ancak akşam 20.00’de su alabilecekler. Bu nedenle abonelerin gerekli önlemleri şimdiden almalarını önemle rica ediyoruz.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.