Çubuk'ta resim sergisi açıldı

Çubuk'ta resim sergisi açıldı

Çubuk'ta ortaokul öğrencileri, atık malzemelerle yaptıkları eserlerin sergisini açtı.

Bekir Yılmaz Ortaokulu öğrencileri tarafından,Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde "Çöpten Gelen Atık Sanat" ve "Düşlerim" adlı sergilerin açılışını gerçekleştirdi.

Güzel Sanatlar Öğretmeni Esim Bilgin ve Teknoloji Tasarım Öğretmeni Nalan Çıray koordinatörlüğünde yürütülen programda, öğrenciler konser verdi.

Bilgin, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin bir yıl süren çalışmalarının karşılığı olarak eserleri vatandaşların beğenisine sunduğunu belirterek, sergide 150 resim ve 300 atık malzemeden yapılan çeşitli el işi eserlerinin bulunduğunu söyledi.

Öğrencilerin boş vakitlerini üreterek değerlendirmeleri için böyle bir çalışma yaptıklarını ifade eden Bilgin, "Burada öğrencilerimizin ancak bazı çalışmalarını sergileyebildik. Öğrencilerimiz hayatımızda aslında çöp olarak gördüğümüz birçok atık materyalden çok farklı kullanıma sahip, çok farklı eserler ortaya konulabileceğini gösterdi" diye konuştu.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, çalışmaları nedeniyle öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Törene, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Ay, Bekir Yılmaz Ortaokulu Müdürü Engin Önal, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaynak : AA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.