Çubuk’ta Önce Karne, Sonra Hediye

Çubuk’ta Önce Karne, Sonra Hediye

Çubuk'ta 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı birinci dönemi sonu dolaysıyla 21 Bin öğrenci yarıyıl tatiline girdi.

Şehit P. Üst. Muharrem Kaleli İlkokulu ve TOKİ İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Milli Eğitim Müdürü Murat Arslan, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Çubuk ilçesinde 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrenciler, karnelerini Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Tuncay Acehan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Arslan ve Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş’ın elinden aldılar.

Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Kaymakam Şahin ve Başkan Acehan, öğrencilerin karneleri ile birlikte takdir ve teşekkür belgelerini dağıttı. Karnelerle birlikte çikolata ve yarıyıl tatilinde okumaları için dergi ile oynamaları için top ve oyuncak da dağıtan Başkan Acehan, 15 günlük tatilin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Sınıflarında karnelerini almayı sabırsızlıkla bekleyen çocuklar, karnelerini, kendilerini yalnız bırakmayan kaymakam ve belediye başkanının elinden almanın heyecanını yaşadılar. Kaymakam Şahin, Başkan Acehan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan karnelerini verirken, takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilere başarılarının sürmesi temennisinde bulundular.

Karnelerini ve yanında verilen hediyeleri almanın sevinci gözlerinden okunan çocuklar, bir yandan da iki hafta sürecek yarıyıl tatilinin başlamasının mutluluğunu yaşadılar.

Öğrencilere karneleri ve hediyeleri takdim edilirken, minik öğrencilerle ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirildi.

-Öğrencilerimizle guru duyuyorum.

TOKİ’de karne törenine katılan ve göçmen ailelerin çocuklarıyla yakından ilgilenen Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan,  ilçedeki tüm öğrencilerle gurur duyduklarını söyledi.

Çocukların durumlarıyla ilgili öğretmenlerden bilgi alan Başkan Acehan, “Kırgızistan’dan ve diğer ülkelerden gelen aileler ve onların çocukları bizim çok kıymetli misafirlerimizdendirler. Hem onlarla hem de Çubuklu öğrencilerimizle gururu duyuyoruz. İlçemizin çocuklarının iyi bir eğitim alabilmesi adına kaymakamımızın, ilçe milli eğitim müdürümüzün, öğretmenlerimizin ve bizim olağan üstü bir gayretimiz var. Sizlerde bunun farkındasınız ki bunu çalışmalarınızla gösteriyorsunuz. Sizlerden bizlerin tek isteği iyi bir eğitim almanız. Hepinize hayırlı tatiller diliyorum” dedi.

karne01-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum