Çubuk'ta Okullar İlaçlandı

Çubuk'ta Okullar İlaçlandı

Çubuk’ta Çubuk Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü görevlilerince öğrencilerin daha sağlıklı eğitim almaları için okullarda mikroorganizma ve haşerelere karşı ilaçlama çalışması yapıldı.

        Çubuk ilçesinde 2010-2011 eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte öğrencilerin daha sağlıklı eğitim almaları için okullarda mikroorganizma ve haşerelere karşı ilaçlama çalışması yapıldı.  

Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından hafta sonu yapılan ve iki gün süren çalışma ile ilgili bilgi veren Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, öğrencilerin daha hijyenik ortamlarda eğitim almalarını sağlamak amacıyla 24 okulda ilaçlama yaptıklarını söyledi. İlaçlama çalışmasının, patojen mikroorganizmalar taşıyan haşere ve mikroorganizmalara karşı yapıldığını belirten Başkan Özden, okullarda belirli periyotlarda bu çalışmayı yapacaklarını vurguladı.

Çocukların sağlıklı mekanlarda sağlıkla büyümesi için farklı projelerle eğitime desteklerinin sürdürdüklerini belirten Başkan Özden, yeterli ve kaliteli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilerek toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi hedefiyle bu konuda çalışmaya belirli periyotlarda devam edeceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.