Çubuk'ta Öğrencilere Hikaye Kitabı Dağıtıldı

Çubuk'ta Öğrencilere Hikaye Kitabı Dağıtıldı

Çubuk'ta Öğrencilere Hikaye Kitabı Dağıtıldı.

Çubuk’ta Kaymakam ve Belediye Başkanı, ilçede bulunan İlköğretim Okullarını ziyaret ederek okuma bayramı öncesi öğrencileri okumaya teşvik etmek amacıyla hazırlanan hikaye kitapları dağıttı.

Çubuk'ta okuma bayramı öncesi çocukları okumaya teşvik etmek amacıyla yapılan programda, ilçede bulunan tüm ilköğretim okullarının birinci sınıf öğrencilerine Çubuk Kaymakamlığı ve Çubuk Belediyesi tarafından hikaye kitapları dağıtıldı. Kaymakam Meftun Dallı, Belediye Başkanı Lokman Özden, Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürlerinin katıldığı programda, ilçede bulunan 27 ilköğretim okulunda 1481 öğrenciye kitap dağıtıldı. Çubuk İlköğretim ve Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okullarında kitap dağıtan Kaymakam Meftun Dallı ve Başkan Özden okul girişinde öğrenciler tarafından yoğun sevgi gösterileri ile karşılandılar.

Çocukların ilk okuma sevincini birlikte paylaşmak istediklerini kaydeden Kaymakam Dallı, eğitim ve öğretimin önemine değindi. Öğrencilere büyüdüklerinde ne olacaklarını da soran Kaymakam Dallı, gelen cevaplar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Minik öğrencilerin hep birlikte polis olmak istemelerine Kaymakam Dallı, öğrencilere hangi dizileri seyrettiklerini sorarak,’’Görüyorsunuz dizilerin öğrenciler üzerindeki etkisini. Arka sokaklar dizisini seyreden öğrenciler polis olmak istiyor’’ diyerek, öğretmenlerden öğrencilere meslekler konusunda bilgi vermelerini istedi.

Öğrencilerle birlikte sıraya oturan Kaymakam Dallı ve Başkan Özden, bir süre onlara kitap okuttu. Öğrencilerin sevgi gösterileri ve kendileri için kitap okumak istemeleri karşısında sevinen Kaymakam Dallı, öğrencilerin şimdiden çalışmaya azimli olduklarını gördüklerini ve böyle devam etmelerini söyleyerek, onlara teşekkür etti.

Öğrencilere çok çalışmaları gerektiğini ve ilçenin ismini birinciliğe taşımları gerektiğini kaydeden Başkan Özden,''Sayın Kaymakamımla birlikte eğitim yuvalarımızı, okullarımızı çok seviyoruz. Daha da önemlisi çocuklarımızı çok seviyoruz. Çocuklarımızın başarılarını artırmak için tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla el birliği içerisinde hareket ediyoruz. İmkanlarımız elverdiği kadar ilçemizdeki okullarımıza destek veriyoruz'' dedi

Okul Müdürleri ve Öğretmenleri ile de bir süre sohbet eden Kaymakam Dallı ve Başkan Özden, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verirken, öğretmenlerin istek ve taleplerini de dinlediler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.