Çubuk'ta öğrenciler fidan dikti

Çubuk'ta öğrenciler fidan dikti

Çubuk'ta Şehit Selahattin Şişman İlkokulu öğrencileri çevre temizliği yaparak, okul bahçesine fidan dikti.

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Her çocuğumuzun bir dikili ağacın olsun' diye bugün burada olmayı hepimiz arzuladık" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan ise gelecek nesillere daha yaşanılır bir doğa bırakılması amacıyla herkesin bir şeyler yapması gerektiğini belirterek, "Bu bilinci çocuk yaşta aşılamamız gerekiyor. Bu çevre sadece bizlerin değil. Bizden sonraki nesillerin de hakkı var" diye konuştu.

Okul müdürü Cevdet Arpa da çevre ve sağlık kolu öğrencileri tarafından organize edilen programda, çocuklara ağaçları sevdirmek, ağacı koruyarak doğaya katkıda bulunmalarını sağlamak amacıyla fidan dikildiğini söyledi. Ağaçlarla süslenen okul bahçesinin öğrencilerin mutluluğu ve ders çalışma performansına çok şey katacağının düşünülerek fidan dikme programını gerçekleştirdiklerini ifade eden Arpa, fidan dikimine öğrencilerin büyük bir heyecanla katıldığını sözlerine ekledi.

Okulu yaptıran hayırsever  adamı Cemal Şişman ise, şehit oğlu adına yaptırdığı okulda bulunmaktan her zamanmutluluk duyduğunu söyledi. Şişman, "Burada çocuklarla birlikte olmak bana ayrı bir mutluluk veriyor. Bugün de onlarla fidan dikiyoruz, bundan daha güzel bir şey olamaz" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler, okul bahçesine 150t ladin cinsi fidan dikti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.