Çubuk'ta Muhtarlara ORKÖY Kredisi Anlatıldı

Çubuk'ta Muhtarlara ORKÖY Kredisi Anlatıldı

Çubuk ilçe Ziraat Odası tarafından muhtarlara ORKÖY projesi ve kredileri anlatıldı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ilçe Ziraat Odasında düzenlenen toplantıda, devletin iş ve istihdam konusunda üreticiye verdiği desteğin azımsanmayacak ölçüde olduğunu söyledi.

Bu desteklerden her üreticinin yararlanmasını arzuladıklarını dile getiren Acehan, 'Özellikle ORKÖY projesine uygun olan Mahallelerimizdeki muhtarlarımızın duyarlı olmalarını istiyoruz. Her vatandaşımıza ulaşılarak konu hakkında bilgilendirme yapmalarını, herkesin bu kredilerden mutlaka yararlanmalarını sağlamak gerekiyor. Böylece hem vatandaşlarımızın gelir seviyesini artırmasına hem istihdama hem de ilçe ekonomisine katkı verebiliriz. Meyve sebze üretimihayvancılık, hatta hayvansal atıklardan evlerin ısıtılması ve güneş ve rüzgar enerjisi konularında yatırım yapılabilir.' ifadelerini kullandı.

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cengiz Akbayrak da herkesin kredilerden yararlanmasının sağlanabilmesi için muhtarlardan destek beklediklerini aktardı.

İlçe Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle de bu tür projelerle göçün engelleyeceğini ifade ederek, verilen desteklerden dolayı yetkililere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.