Çubuk'ta Muhtarlara Bilgisayar Eğitimi

Çubuk'ta Muhtarlara Bilgisayar Eğitimi

Mahalle muhtarlarına bilgisayar eğitimi verilmeye başlandı.

Çubuk Aile Yaşam Merkezinde merkez eğitmeni Emrah Metin tarafından verilen kursla muhtarlara ""Bilgisayar İşletmenliği"" belgesi verilecek. Yedi haftalık eğitimin ardından muhtarların bilgisayar ortamında işlerini daha kolay ve rahat bir şekilde gerçekleştirebileceklerini ifade eden merkez Müdürü Ahmet Tandoğan, merkez olarak eğitime katkı sunmak adına ellerinden geleni yaptıklarını belirterek,""Muhtarlarımızın bilgisayarı rahat bir şekilde kullanabilmeleri, meslekleriyle ilgili olarak işlerini gerçekleştirebilmeleri için kursu düzenledik. Kursumuzda temel bilgisayar bilgileri ve Word, Excel gibi programlar öğretilerek eğitimleri tamamlanacak"" dedi

Kursu başarı ile bitirmek istediklerini dile getiren Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sadi Saat, ""Günümüz bilgisayar ve internet çağı, teknolojiye ayak uydurmak için bilgisayar eğitimi alıyor ve bunun içinde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz"" şeklinde konuştu.

Kendilerine ve vatandaşlara kolaylık sağlayacak bu projenin iyi bir sonuç vereceğinden emin olduklarını söyleyerek böyle bir kurs imkanını sağlayan Çubuk Aile Yaşam Merkezine de teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.