Çubuk'ta lokantalar ve Balıkçılar Denetlendi

Çubuk'ta lokantalar ve Balıkçılar Denetlendi

Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 34 lokanta ve 4 balıkçı denetlendi. Temizlik ve sağlık şartlarına uymayanlara ihtar verilirken, denetimlerin devam edeceği kaydedildi.

 

Halkın tükettiği gıdaların sağlıklı olması, gıdaların üretildiği mekanların çağın gereklerine uygun ve hijyenik olması için esnaflara yönelik denetimlerin yoğun olarak sürdürüldüğünü söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ""Belediye olarak 2010 yılında denetimlerimizi bir önceki yıla oranla artırarak devam ettireceğiz.  Her konuda  olduğu gibi esnaflarımızın gıda üretim konusunda da uyulması gereken kuralların üzerine hassasiyetle durmaları  gerekmektedir. Bugün yaptığımız denetimler  ilk olmadığı gibi son da değildir""dedi.

Bu günlerde  gıda ve işyeri temizliği konusunda denetimlere ağırlık verdiklerini ifade eden Sağlık İşleri Müdürü Bekir Kılınç, ""Halk sağlığına önem veren işletmelere belediye olarak teşekkür ediyoruz. Hijyen şartlarına uymayan iş yerlerini ise ilk etapta tutanak ile ikaz ediyoruz. Bu ikazlara uyulmadığı taktirde kendilerine gerekli cezai müeyyide uygulanacaktır. Bu gün yapılan denetimlerde 3 lokanta ve 3 pastaneye tutanak tuttuk. Ayrıca sabah erken saatlerde balıkçılarda yaptığımız denetimlerde herhangi bir olumsuzluk görmedik""diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.