Çubuk'ta kitap toplama kampanyası başlatıldı

Çubuk'ta kitap toplama kampanyası başlatıldı

Çubuk Kent Konseyi tarafından "Saklama Bağışla. Her Gönüllüden Bir Kitap" sloganıyla, kitap toplama kampanyası başlatıldı.

Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt, yaptığı açıklamada, eski kitapların onları okumayanlar için yeni olduğu düşüncesiyle kitap toplama kampanyası düzenlediklerini belirtti. 

Vatandaşların okudukları kitapları konseyin gençlik, kadın ve çocukmeclisleri aracılığıyla ihtiyacı olanlara ulaştırabilmek için kitap toplandığını kaydeden Tekaüt, vatandaşların da kampanyaya ilgiyle yaklaştığını söyledi. 

Kampanyayı Eylül ayına kadar devam ettireceklerini dile getiren Tekaüt, "Çocuk ve gençlerimizi okumaya yönlendirmek amacıyla planlanan bu kampanyayı kent konseyi olarak çok önemsiyoruz. Sorumluluk sahibi tüm ilçe halkının bu kampanyaya destek vermesini istiyoruz. Kitaplar tozlu raflarda kalması, ihtiyacı olanlara ulaştıralım'' dedi.  

Çubuk Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanvekili Ferdi Resim de kampanyayla ilçede kitap okuma adına önemli bir adım atılacağına inandığını belirtti. 

Kampanya kapsamında vatandaşların hafta içi mesai saatleri içerisinde konseyin çalışma ofisine kitap bağışında bulunabileceğini kaydeden Resim, toplanacak kitapların okumak isteyenlere verilebileceğini, ayrıca ihtiyacı olan okullara da bağışlanacağını ifade etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.